2019 Yıllık Burç Yorumu: Aslan Burcu

AŞKTA SON 12 YILIN EN ŞANSLI DÖNEMİNDESİNİZ

Özellikle Şubat, Mart, Ağustos 2. Yarısı ve Ekim, Kasım aylarında ruh eşlinize rastlayabilirsiniz. Bu kişi çok uzaklardan ülkenizi ziyarete gelmiş bir turist veya sadece sizi tanımak üzere uzun bir yolculuğa katlanmış gizli bir hayranda olabilir. Hatta hayran değil sadece birlikte maceraya atılma planı olan biride olabilir. Yeni ve size şans getirecek bir aşka hazırsanız şanslı dönemlerinizi takip edin. “Benim zaten süregelen bir ilişkim var, mutluyum, evlenecek miyiz ondan haber ver” diyorsanız bebek sahibi bile olabilirsiniz. Tabii yine şanslı dönemleri izlemelisiniz.

2019 evli çiftler için bebek sahibi olma hatta ikiz sahibi olma şansı sunarken, asla bu dünyaya çocuk getirmem diyenler için birbirinden seçkin projelerde yer alma fırsatı sağlayacak. Mutlaka değerlendirin.

URANÜS KARİYER ALANINIZDA

2019 Mart ayına dek Uranüs Koç burcunda dolaşacak, eğitim ve seyahat alanınıza yenilikler getirecek ve sonra Boğa burcuna yerleşecek. Burcun ilk 5 gününde doğduysanız kariyerinizle ilgili beklenmedik, şok eden değişimler yaşayabilirsiniz ve bu değişimi sevmeyeceksiniz. Uranüs Mart ayından itibaren üzebilir. Oysa esnek olmak ve değişime daha konforlu bir yaşama adım atacağınızı bilerek “evet” demek size avantaj kazandırır. Çünkü Uranüs artık işlevini yitiren demode işlerden ve ilişkilerden sizi kurtarmak amacındadır. Yenilikleri çok ani yapacağı için alışkanlıklarınızı değiştirmek sarsıcı olacaktır. Başta sorun gibi görünse de her yeniliğe severek kucak atın, korunuyor olacaksınız. Emekli olun, istifa edin, başkalarının çılgınca bulduğu fikirlerinizin peşinden gidin.

İlgili Makaleler