27 Ağustos-2 Eylül Haftalık Burç Yorumu

MARS DOĞRU YOLUNA DÖNÜYOR!

27 Ağustos: Azmin, cesaretin, hırsın ve enerjinin gezegeni Mars, Haziran sonundan bu yana tam 2 aydır sürdürdüğü retro hareketini sonlandırıyor, durağan konuma geçiyor. Oğlak burcunun son derecelerinde 2 gün durağan konumda kalıp sonra ilerleyecek ve kariyerinizi ilerletmek için itici güç oluşturacak.

28 Ağustos: Retrolar bitmeye başladığı için “Bu filmi kısa süre önce görmüştük” deyimine uygun gelişmeler beklemeliyiz. Jüpiter-Merkür sert açısı bugün tekrarlayacak. Ay Tutulması’nda olduğu gibi hayli sert bir sözel veya yazılı fırtına gerçekleşebilir. Duygusal tepkilere dikkat! Mars-Uranüs sert açısı da tekrarlıyor. Mars bugünlerde daha patlayıcı ve acımasız olmaya zorlayacak. Bütün bunlara rağmen Jüpiter-Neptün-Plüton birbiriyle gayet uyumlu. Güç, şans, yaratıcılık yanımıza almamız gereken silahlar..

29 Ağustos: Sürpriz haberler sevindirirken, duygusal ilişkilerle ilgili beklentiler sert bir duvara çarpmış hissi uyandırabilir. Nazik Venüs, acımasız Plüton tarafından incitilebilir. Duygu dünyanızda köklü değişiklikler olurken güçleneceğiniz deneyimler yaşıyor olduğunuzu düşünmekte fayda var.

30 Ağustos: Şans gezegeni Jüpiter’le ilham perisi Neptün arasındaki uyum ani aydınlanmaları, farkındalıkları, manevi gücün getireceği maddi kaynakları içsezişle bulmayı anlatıyor. Pozitif düşünceler iyilik ve bereket getirebilir.

31 Ağustos: Neşeyi, mutluluk ve iyimserlik duygusunu artıran Güneş-Ay uyumlu açısı  sürprizleri ve pozitif düşünmeyi sağlıyor. Keyifli duygular, mali gelirleri yükseltecek yeni bakış açıları ve kararlar günü daha da güzelleştirecek.

1 Eylül: Ay-Jüpiter-Merkür arasında gökyüzünde oluşan TKare talihsiz söylemlerin yeni bir krizi getirmesini çağrıştırıyor. Burada arabulucu Plüton. Yani güçlü konumdakiler ortamı yatıştırabilir ya da tam tersine ateşe körükle gidebilir!

2 Eylül: Romans, kendini güvende hissetmek ve gelecekten ümitli olmak konusunda keyifli bir gün. Ay ve Ay düğümleri arasındaki olumlu açıya, Merkür-Venüs uyumu eşlik ediyor. Romantik buluşmalar ve tanışmalar heyecan verici olacak.

(Her hakkı saklıdır.)

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

İlgili Makaleler