8-14 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Pazartesi: Ay düğümleri-Uranüs ve Merkür arasındaki Büyük Haç, pazartesi günden itibaren etkili olmaya başlıyor. Yanlış ve eksantrik düşünceler yoldan çıkışın ana nedeni olurken, orman kanunu uygulayan hak arayıcılar felaketleri başlatabilir. İnternet, cep telefonları, otomotiv ve uçak yolculukları gibi iletişim ve ulaşım alanlarında ciddi sorunlar yaşanabilir. Büyük kazalar ve doğal afetler bu haftanın da konusu olacak.

Salı: Hayatımızda köklü değişiklikler gerçekleştirecek sert yeniay bugün oluşuyor. 5 gün öncesinden 5 gün sonrasına dek 10 günlük zaman diliminde etkili. İlişkiler, ortaklıklar ve evlilikler ile yasal konularda yenilikler beklenmelidir ancak zorunlu ve zorlayıcı yenilikler ilk anda sevimsiz gelecek hayatı değiştirdikten sonra kabul görecektir. Doğal afetleri de çağrıştıran yeniay bir miktar ürkütücü. Yine de zorunlulukları severek kabullenmek nihayetinde daha iyi bir hayata geçişi de sağlayacaktır.

Çarşamba: Merkür Akrep burcuna yerleşti, sohbeti ve bilgi alışverişini değil tam tersine ketum bir sırdaş olmayı, konuşmadan konuşturmayı, bilgiyi saklamayı önerecek. Bu geçiş aynı zamanda gökyüzünde tam bir Büyük Hae oluşmasına neden oldu. Uranüs-Merkür ve Ay düğümleri arasındaki Büyük Haç mali konularda oldukça zorlayıcı ani gelişmeleri çağrıştırıyor. Öte yandan yine bugün Ay-Merkür kavuşumu duygusal tepkilerin önlenemez şekilde kişiye zarar verebileceğine işaret ediyor. Sözler ve söylenmeyenler, öfke ve ani parlak fikirler bugün zararlı olabilir. Hafta boyunca sakin kalmaya çalışmak kazandıran tutum olacaktır.

Perşembe: Ay bu kez Venüs-Mars sert açısını tetikliyor. Kızgınlıklar, kıskançlıklar, başkalarının parasından yararlanmak için önüne geçilmez istek kişiye zararlı olabilir. Çoğunluğu sert açılarla yorucu görünen gökyüzü sabit burçların bu haftayı kolay geçirmesine engel olacak gibi.

Cuma: Hafta boyunca köklü değişikliklere zorlayan kuvvet bugün rüzgarın yön değiştirmesi ile destek olmaya karar veriyor. Ay-Jüpiter kavuşumu iyimserlik ve neşe duygusunu yeniden getiriyor. Tüm hesapların değiştiği bugün reel çözümler hafta boyunca stres yaratan konuların üstüne bir ışık gibi doğacaktır.

Cumartesi: Güneş-Plüton sert açısı her türlü tehditkar ve kışkırtıcı olaya zemin hazırlıyor. Meydan okumalar açısından olağan bir gün ancak ileri gitmek, sınırları delmeye çalışmak tam tersi bir ortam yaratabilir ve meydan okuyanın zarar görmesine neden olabilir.

Pazar: Hafta başındaki sert hava yumuşuyor ve olaylar, sorunlar çözülüyor. Keyifli bir gün geçirmek mümkün. Gelecek hafta herşey daha iyi olacak. Gezegenler daha bağımsız bir konuma ilerlerken problemleri çözmeyi sağlayacak.

İlgili Makaleler