Astrolog Dinçer Güner’den Ağustos Astroloji Yorumları!

KOÇ: Bu ay ilişkilerinize anlayış, hoşgörü ve uyum damga vuracak. Bu dönem içerisinde partnerinizle romantik seyahatlere çıkabilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok zaman geçirmek için plan yapabilir veya iş hayatında ön plana çıkmanıza vesile olacak işlere imza atabilirsiniz. Ayrıca bastırdığınız korkularınızla da yüzleşebilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızdaki koşulları iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. 11 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ise aile ilişkilerinize ışık tutacak. Tutulma etkisiyle ailenizle beraber hareket edeceksiniz. Yeni başlangıçlar yapacağınız ve kararlar alacağınız bir dönem olabilir. Bu ay bazı arkadaşlıklarınızı gözden geçirmeniz mümkün.

İKİZLER: Bu ay aşkı, uyumu, güzelliği sembolize eden Venüs, özel hayatınızda yeni ve farklı birisini size getirebilir. Bu aşk ayaklarınızı yerden kesecek. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle daha samimi olup onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca ev ve iş yeriniz arasındaki dengeyi sağlam temellere oturtmanız gereken bir süreç sizi bekliyor.

YENGEÇ: Aile içinde yaşanabilecek olası sorunların üstesinden gelip her krizi bir fırsata dönüştürebilirsiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması size finansal anlamda ek gelirler sağlayabilir. Ayrıca yabancı kültürler odağınızda olabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, çok uluslu bir firmadan iş teklifi alabilirsiniz.

ASLAN: Bu ay telefonlarınız hiç susmayacak, maillerinize cevap verirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. 11 Ağustos’ta burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması dış görünüşünüzde fark edilir bir değişim yaratacak. 26 Ağustos’ta Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ise size, eşinizden veya iş ortağınızdan gelecek olan sürpriz gelirler sunabilir.

 

 

BAŞAK: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle maddi anlamda rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Yalnızlığa duyduğunuz ihtiyaç artabilir. Gizli düşmanlarınıza karşı kendinizi korumanız gereken bir dönem. Sürpriz gelişmelere gebe olduğunuz bu dönemde evlilik, ilişkiler, ortaklarla ilişkiler konusunda köklü kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ: Bu ay insanların, fiziksel görünüşünüzle ilgili fikirlerini daha da önemseyeceksiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sosyal hayatınızı zenginleştirecek. Hareketli ve keyifli zaman geçireceğiniz bu dönem arkadaşlarınızla derneklere üye olabilir, yardım gönüllüsü olarak bazı çalışmalara da destek verebilirsiniz.

AKREP: 11 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, kariyer evinizde etkili olacak. Önemli etkileri olduğu için bugüne kadar ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Terfi, zam, statü değişikliği gibi konular sürpriz bir şekilde gelebilir. Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ise etkilerini özel hayatınızda gösterecek
gibi duruyor.

YAY: Bu ay arkadaşlarınızla geçireceğiniz zamanlar önceliğiniz olacak. Flört etmeye yatkın olacağınız bu dönemde arkadaş ortamında birisiyle tanışabilir veya yakınlaşabilirsiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sizi uluslararası platformda kalıcı, yeni ve sevindirici gelişmelerle yüzleştirecek.

OĞLAK: Bu ay sonuçlanmayan davalarınız bir celsede sonuçlanabilir. Sağlık konusu ise ötelememeniz gereken önemli bir gündem maddesi. Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile yakın çevrenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ansızın valiz hazırlayıp

tatile veya iş seyahatlerine çıkmaya hazır olun.

KOVA: Bu ay yabancı menşeili anlaşmalar imzalamaya, ortaklıklar veya işler kurmaya hazırlıklı olun. Bekâr olanlar yeni bir ilişkiye adım atarken, ilişkisi olanlar ise evlilik kararı alabilir. Yeni ortaklıklar kurulabileceği gibi var olan mevcut durumda çıtanın yükseldiği, pozitif gelişmelerin yaşandığı harika bir dönem. Bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

BALIK: Kendinizi önemseyerek sağlığınızı, her türlü konfor alanınızı masaya yatırıp bunlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çevrenizin, partnerinizin, ailenizin duygu ve düşüncelerini daha fazla önemseyeceksiniz. İlişkilerinizde duygusal gerilimlerden uzak durmanızda ve mantıklı hareket etmenizde fayda var.

 
 
 
 

 

 
 

İlgili Makaleler