Bahar Çiçekleri ile Tropikal Yolculuk

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, muhteşem çiçek baskıları ve işlemeleri ile modaseverleri mevsimin tadını çıkarmaya davet ediyor.
 
Yaz aylarının vazgeçilmezi floral desenlerle süslü düşük omuz elbiseler, fırfır detaylı bluzlar, tulumlar, crop top modeller ve işlemeli aksesuarlar sıcak havaların enerjisini sokaklara taşıyor. Feminen tarzın olmazsa olmazı çiçek desenleri Forever New kadınına hem günlük giyimde, hem de davetlerde masalsı bir güzellik sunuyor.
 
Yazı Hissettiren Desenler

Forever New, şehir içinde tropikal bir hava yaratıyor. Çiçek desenli fırfırlı bluzlar denimlerle kombinlenerek en rahat modellere bile zarif bir hava veriyor. Denim detaylarıyla hareketlenen elbiseler, işlemeli çantalarla kombinlenerek göz alıcı bir şıklığa bürünüyor. Yaz sıcaklarını hissettirmeyen uçuş uçuş modeller hem spor, hem de şık tasarımlarıyla zamansız ve ikonik tarzlar yaratıyor.
 
En güzel çiçek desenleri ile hareketlenen şifon elbiselerde midi ve maxi boylar ön plana çıkıyor. Bluzlar ise fırfır ve bağcık detaylarıyla günün her anında zarif görünmek isteyen moda tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Ofisten hafta sonu davetlerine kadar çabasız şıklık yaratan modeller şehirli kadınların feminen ve canlı stilini tamamlıyor.

İlgili Makaleler