Dinamik ve Romantik: Zeynep Tosun for Koton

Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, ikinci sezonunda yaz döneminin öne çıkan davetleri için hazırlanmış tasarımlardan oluşuyor. Koleksiyon, 2018 İlkbahar-Yaz sezonu trendlerini Zeynep Tosun’un çizgisiyle buluşturuyor.
 
Şehirli, özgür ve özgün kadının yaşam biçiminden ilham alınarak hazırlanan Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, tasarımcının DNA’sını taşıyan volan ve düşük omuzlu elbise tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Volan, payet, file, küçük dantel ve nakışların tasarımlarla buluştuğu koleksiyonda nar çiçeği, saks mavisi ve kırmızı renklerinin yanı sıra çiçek desenleri de sıklıkla kullanılıyor.

Mezuniyet Törenlerine Zeynep Tosun for Koton İmzası

Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu’nda mezuniyet törenleri hayal edilerek hazırlanmış 6 özel tasarım bulunuyor. Çiçek desenlerinin, kol detaylarının, dantel ve payetli kumaşların kullanıldığı tasarımların her birinde farklı bir detay ön plana çıkıyor. Pembe, siyah ve beyazın hakimiyet sürdüğü mezuniyet elbiseleri için kısa modeller tercih ediliyor.
 
Gelin ve Gelin Adayları için Romantik Seçenekler

Yaz sezonunun vazgeçilmezi dantel detayların, romantik ve mini elbiselerin yer aldığı koleksiyon, farklı özel gün konseptlerine uygun seçenekler de sunuyor. Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, 2018 İlkbahar-Yaz döneminde özel davet ve düğünlerin yanı sıra gelin ve gelin adayları için hazırlanan karşılama tasarımları ve parti elbiseleriyle de ön plana çıkıyor.
2018 İlkbahar-Yaz Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, seçili koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da 69.99 TL -299.99 TL fiyat aralığıyla satışta! 

İlgili Makaleler