Dolabınızdaki Kıyafetleri Daha Verimli Kullanmak İçin Öneriler

Dolabınızdaki şık parçaları ve basit parçaları birbirleriyle nasıl karıştırıp kombinleyebileceğinizi anlatan ipuçları..
 
Doğru Aksesuarları Seçin
Kadife, saten ve tül gibi gösterişli kumaşa sahip gösterişli elbiselerinizi günlük olarak giymek size çok abartılı geliyor olabilir ancak onları günlük kombin olarak uyarlamak hiç de zor değildir. Tek ihtiyacınız olan doğru ayakkabı, takı ve görünümünüzü tamamlayacak bir çanta. Maksi elbiselerinizi botlar ve sade takılarla kombinleyerek şık ama sade bir sonbahar stili oluşturabilirsiniz.
 
Renkler Aklınızda Kalsın
İki farklı tarzdaki kıyafeti renk uyumuna göre kombinleyebilirsiniz. Kareli gömleğinizi dantel dar bir eteğinizle birlikte giyerek ayakkabılarınızı da gömleğin kare baskılarının tonlarında seçebilirsiniz.
 
Benzer Detaylara Bakın
Çiçek desenli şık bir elbisenizin üzerine, günlük hava katacak çiçek işlemeleri olan deri ceket giyerek stilinizde çok fazla zıtlık görünmeden mükemmel bir geçiş yapabilirsiniz.
 
Günlük Silüete Odaklanın
Yere kadar uzanan abiye bir elbisenizi ne kadar uğraşırsanız uğraşın günlük giyim için çok abartılı olacaktır. Üzerinde taşlar ve süsler olan bluzlarınız ve saten pantolonlarınız ile bu işe başlayabilirsiniz. Ancak özel davetlerde giydiğiniz kıyafetleri gündüz kombininize dahil etmek istediğiniz zaman aksesuarlarınızı sade tutmalısınız.
 

İlgili Makaleler