En İyi Meditasyon Uygulamaları

Ford Trend Report’un verilerine göre kadınlar, kendilerini iyi hissetmek için ayırdıkları vakitte SPA uygulamaları yerine yoga ve meditasyon  pratiklerini tercih ediyor. Bunun bir nedeni de, doğu pratiklerinin rahatlamak ve denge sağlamak  isteyenlerin bütçesine de uygun olması. Meditasyon yapmak için ücret dahi ödemene gerek yok.  

En İyi Meditasyon Uygulamaları 

Headspace
Başlangıçta meditasyonun temel adımlarını öğrenebileceğin Headspace; eğlenceli videoların da eşlik ettiği 10 seviyelik bir programı uyguluyor. Dilersen biraz ücret ödeyerek, farklı seviyelere ve farklı amaçlara (sağlık, uyku, ilişkiler, vs) yönelik programlardan yararlanabilirsin.

Buddhify
Meditasyon uygulamaları içinde en özelleştirilebilir olanı Buddhify, sunduğu meditasyon programlarının dışında kendi meditasyon programını yaratmana olanak sağlıyor. Kendini gün içinde nasıl dengeleyebileceğini gösteren, dersler sonunda kendine verdiğin değerler sayesinde gelişimini de görmen sağlayan bu uygulama ile bahaneler de ortadan kalkıyor!

Sattva
Meditasyonu oyun ile birleştiren bu uygulama daha önce hiç meditasyon yapmamış kişiler için hayli faydalı. Oyun türündeki meditasyon uygulaması seni sakinleştirirken motive de ediyor.

Kaynak: Women’s Health Türkiye

İlgili Makaleler