2017 Oscar Adayı Filmlerinden İlham Alınan 5 Seyahat Noktası

Başrollerinde Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Gretchen Mol ve Lucas Hedges’in oynadığı “Machester by The Sea” filminde gördüğümüz Manchester-by-the-sea, Amerika’nın kuzeydoğu Massachusetts bölgesinde yer alan ve keşfedilmesi gereken gizli yerlerden biri.

Başrollerinde Emma Stone ve Ryan Gosling’in yer aldığı romantik müzikal komedi-drama tarzındaki “La La Land” filminin geçtiği Los Angeles, sıradaki tatil rotanız için bir seçenek olabilir.

İkonik mekanlar ve vintage arabalar ile 1950’lerin gösterildiği “Fences” filmindeki Pittsburgh şehri, ilkbahar ve yaz aylarında ziyaret edebileceğiniz tatil noktalarından biri olabilir.

Yönetmen Barry Jenkins’in yönettiği ve 8 dalda Oscar adayı olan “Moonlight” filminin çekildiği Miami‘yi mutlaka gitmeniz gereken yerler arasına yazın deriz.

Hindistan doğumlu yazar Saroo Brierley’in ailesini bulma hikayesinin anlatıldığı ve gerçek hikayeden uyarlanan “Lion” filminin geçtiği Khandwa şehri, yeni kültürler görmek ve tanımak için doğru bir seçenek olabilir. Madhya Pradesh eyaletinin Nimar bölgesinde yer alan ve “Hindistan’ın kalbi” olarak da bilinen Khandwa, antik Dada Darbar tapınağı gibi birçok turistik yer alıyor.

İlgili Makaleler