2017 Yılında Doğum Yapacak 11 Ünlü

Amanda Seyfried, hamilelik haberini 2016’nın Kasım ayında katıldığı Givenchy partisinde ilk kez açıkladı.

 Şarkıcı Cheryl ve erkek arkadaşı Liam Payne, ilk çocuklarını kucaklarına almak için sabırsızlanıyor.

2015’in Haziran ayında eşi Jacob Pechenik ile gizli bir düğün yapan oyuncu Zooey Deschanel, aynı yıl ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Oyuncu, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almayı bekliyor.

Aralık ayında gerçekleşen Victoria’s Secret defilesinde karnını kapatan kostümler giymesi ve göbeğinin hafif çıkmaya başlamış olması, ünlü modelin hamile olduğu haberlerini doğruladı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ayrılığından sonra Pitt ile aşk yaşadıkları dedikodularına karşı tepkisini Instagram hesabında açıklarken ikinci çocuğuna hamile olduğunun da haberini verdi.

Oyuncu Amber Tamblyn’ın hamile olduğu 2016’nın Ekim ayında açıklandı.

Gal Gadot, eşi Yaron Versano ile elleriyle karnına kalp yaptıkları fotoğrafını Instagram hesabında paylaşarak hamileliğini takipçileriyle paylaştı.

Ciara, Calvin Klein markası için çektiği fotoğrafını Instragram hesabında paylaşarak hamile olduğunun da haberini verdi.

2014 yılında ilk çocuğunu dünyaya getiren Lake Bell, 2016’nın Aralık ayında Los Angeles’ta gerçekleşen bir törende giydiği kıyafeti ile ikinci çocuğuna hamile olduğunu gösterdi.

Akademi ödüllü oyuncu, Venedik Film Festivali’ndeki “Planetarium” filminin prömiyerinde giydiği beyaz Dior elbise ile kameraların karşısına geçerek ikinci çocuğuna hamile olduğunu doğruladı.

2014 yılında müzisyen sevgilisi William Tell ile evlenen Conrad, hamilelik haberini 2017 yılının ilk günlerinde verdi.

İlgili Makaleler