46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türk Rüzgarı

Finale kalan Türk yapımları ve oyuncular, ödül alamasa da yabancı basından büyük ilgi topladı. Başrolünü paylaştığı Cesur ve Güzel dizisi “En İyi Dizi” kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün, “Burada olmak her zaman çok keyifli. Emmy International ailesi diyorum ben artık. Gerçekten çok sıcaklar, çok misafirperverler. Sadece burada olmak yeterli. Biraz önce ‘Ödülü alacak mısınız, ne hissediyorsunuz?’ diye bir soru geldi. Burada olunca şuna inanıyorsun ki önemli olan burada olmak,”

Söz dizisindeki performansı ile “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde aday gösterilen Tolga Sarıtaş, “Emmy International çok prestijli bir ödül. Burada özellikle Türkiye’yi temsil etmek, burada olmak çok güzel bir duygu,” diyerek duygularını paylaştı.

Sarıtaş, “Özellikle buraya gelince anladım ki Türk dizilerine çok büyük bir ilgi var. Bu beni çok sevindirdi. Ortada büyük bir başarı var Türk dizi sektörü olarak ve bu başarının bir parçası olmak çok güzel bir duygu. Ben de bunu temsil etmek üzere buradayım,”

“En İyi Dizi” kategorisinde yarışan İstanbullu Gelin dizisini ise yapımcı Onur Güvenatam ve Global Agency CEO’su İzzet Pinto temsil etti.

İlgili Makaleler