Annelere Rengarenk Seçimler Trendyol’dan

Renklerin gücünü ilan ettiği 2018 yazında Trendyol, Anneler Günü’ne özel birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor. Yazın kendini hissettirdiği bugünlerde anneler ve kızlarına özel elbise, gömlek, tayt kombinleri sunan Trendyol; turuncu, yeşil, mor, kırmızı, sarı gibi canlı renkleri başrole taşıyor. Şifon kumaşların hakimiyetini sürdürdüğü Milla yaz koleksiyonunda yer alan seçeneklerle Trendyol, Anneler Günü hediye arayışına son veriyor.
 

Asimetrik detayların, çizgilerin, çiçek ve yıldız desenlerinin feminen duruşlara güçlülük kazandırdığı 2018 yazında, annenize seçeceğiniz elbise modellerinin hem kısa, hem uzun seçenekleri de mevcut. Her dönemin trendi jeanlerden vazegeçemeyen anneleri mutlu edecek; çift renkli denimler, kuş gözü, ve yırtık desenli jeanler sunan Trendyol, baskılı tshirtler ve renkli kot ceketlerle kombin fırsatı da sunuyor.
 

Dünya modasına paralel yılın en öne çıkan modern ve çarpıcı stillerinin bir arada sununduğu Anneler Günü hediye seçeneklerine Trendyol.com‘dan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler