Mercek Altında: Ashley Graham Ve Hayranı Olduğumuz Stili

31 yaşındaki Ashley Graham kendisini model, tasarımcı ve vücut aktivisti olarak tanıtıyor. 

Vücuduna bayıldığını her fırsatta dile getiren Graham, “… Özellikle giyiminiz konusunda kimsenin koyduğu kurallara uymak zorunda değilsiniz” diyerek onun için önemli olan tek şeyin utanıp sıkılmadan bedenine göre giyinmeyi bilmek olduğunu söylüyor. 

Giyimi konusundaki tek kuralının doğru sütyen olduğnu sık sık dile getiren güzel kadın, “Doğru sütyeni bulursanız gerisi gelir”, diyor. 

Transparan detayları detay olmaktan çıkartıp resmin tamamına yaymayı seven Ashley, kendisini iyi hissetirecek her türlü kombini havalı bakışlarıyla tamamlıyor. 

Favori parçalarının crop toplar olduğunu Instagramına attığımız bir bakışta anlamamak mümkün değil. Crop top giyerken dikkat ettiği tek şeyse altına giydiği eteğin/ptantolonun veya şortun yüksek bel olması. En az göbek deliğini kapatacak şekilde olmasına çok özen gösteriyor. Böylece belinin inceliğini gözler önüne serip kendisini daha seksi hissettiğini söylüyor. 

Çok kilolusun o renk yakışmaz, mutlaka siyah giymelisin gibi yargılara karşı olan Ashley, hiçbir rengi kullanmaktan korkmuyor. 

Giyinirken vücudunun en sevdiği bölümlerini öne çıkarmayı çok iyi başaran model, çoğu kombininde kemer kullanarak kum saati şeklinde olan vücudunun görünüşünü keskinleştiriyor. 

İlgili Makaleler