Güneş Lekelerinden Kurtulmak İçin En Etkili Yöntemler

Cildin hem alt, hem üst tabakasında kontrollü bir ısı hasarı yaratan Icon lazer sistemi; cilt yüzeyindeki leke ve ton eşitsizliklerini tedavi ediyor. Alt deride kolajen üretimini tetikleyerek cildi gençleştiren yöntem, lekelerin yanı sıra ince çizgileri azaltarak kırışıklıkları hafifletiyor.
Icon lazer, seansı 800-1000 TL, Dr. Mustafa Karataş Kliniği; (0212) 241 03 65.

İçeriğindeki kojik, glikolik, salisilik asitler, arbutin ve morus alba maddeleri ile cildi yenileyen krem, pigment lekelerine neden olan melanin üretiminin kontrolüne de yardımcı oluyor. İçerdiği pigmentasyon azaltıcı ajanlar ile siyah noktaları, yaşlanma lekelerini ve cilt tonundaki düzensizlikleri azaltmaya yardımcı oluyor.
Dermaceutic Yellow gece kremi, 205 TL; eczanelerde.

İçerdiği üzüm posası, polifenoller ve aktif maddelerle ciltte birikmiş toksin ve lekelerin giderilmesine yardımcı oluyor. Pembe kil gözenekleri arındırırken, antioksidan etkiye sahip Caudalie kahve ekstresi detoks etkisini artırıyor.
Caudalie Instant Detox maske, 119 TL; eczanelerde.

C vitaminli formülü ile inatçı ve uzun süreli lekelerin giderilmesine ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. Yatıştırıcı ve yenileyici özellikleri ile lekelerin yeniden oluşumunun engellenmesini destekliyor.
Cosmed Alight aydınlatıcı serum, 179 TL; Watsons, 444 98 87.

İlgili Makaleler