Baharın Renklerini Mango’yla Keşfedin!

  Bahar aylarının vazgeçilmezi şüphesiz her gardıropta bulunan trençkotlar. Mango bu sezon da içinde kendinizi çok iyi hissedeceğiniz trençkotlar tasarladı, her kombininize uyacak ve eğer isterseniz aksesuarlarınızla kombinlerinize bambaşka havalar katabileceğiniz nötr tonlardaki trençkotlar, hem çok kullanışlı hem de çok havalı! 

  Mango‘nun koleksiyonda en iddialı parçalarından olan metalik tonlu kıyafetler bırakın gardırobunuzu ele geçirsin. İster ceket pantolon farklı ister takım olarak kombinleyin. 

  Spor şıklığınızı Mango‘nun blazer ceketleriyle tamamlayın. Her renk tonuna uyum sağlayacak bu parça, kurtarıcı parçanız olacak!

Isınan havaların en sevdiğimiz yanı şüphesiz uçuş uçuş elbiseler. Mango renkleriyle yine baharı yakalıyor. 
 

  Kabanları, büyük çantaları sırtımızdan attığımız bahar ve yaz aylarında modeliyle gönlümüzü fetheden Mango çanta hem tek omuz askısıyla çok cool hem de neredeyse her renkten kombine uygun

  Güzel bir ilkbahar/yaz akşamı daveti için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Mango‘nun İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonundan bu elbise, ince topuklu tek bant ayakkabılarınızla harika bir kombin oluşturacak.

  İster şortlarınızla, ister kot pantolonlarınızla kombinleyebileceğiniz basic bir beyazdan çok daha fazlası olan bu parça sayesinde yine Mango‘yla farkınızı ortaya koyacaksınız. 

  Tıpkı trençkot gibi kot ceket de baharın favorisi. Renk tonu ve kesimiyle en sevdiklerinizden olacak bu Mango parça için gardırobunuzda yer açın. 

İlgili Makaleler