Mango Kadınları ile Röportaj: DARIA MALYGINA ve BLANCA MIRÓ

İkonik top modeller Amber Valletta,Carolyn Murphy ile aktör Adrien Brody ve diğer isimlerin temsil ettiği duygusal bağlar ve yaratıcılığa övgü şeklindeki Together kampanyasının başarısının ardından Mango, davetlilerin Şef Alberto Povedano’nun yemekleri, caz ritmine uyarlanan klasik müzikler ve dönemin filmlerinin keyfini çıkardıkları Noel temalı bir kutlamada en yakın iş birliği içerisinde olduğu kişiler ile bir araya geldi.

Akşam yemeğinin ardından DJ ve müzik prodüktörü Pascal Moscheni, gerçekleştirdiği seans ile kutlamaları devam ettirdi. Mango’nun işbirliği içinde olduğu sanat yönetmeni ve it girl Sofia Sánchez de Betak, İspanyol model Eugenia Silva ve diğer mankenler Mark Vanderloo, Oriol Elcacho ile David Gandy; Jeanne Damas, Daria Malagyna, Jeanette Madsen, Diletta Bonaiuti, Erika Boldrin ve Sylvie Mus gibi #MangoGirls; Blanca Miró, Nuria Val ve Miguel Carrizo gibi influencerlar; Luis Sendino, iç tasarımcı Pascua Ortega, illüstratörler Jordi Labanda ve Miranda Makaroff, aktör Quim Gutiérrez ile şarkıcı Christina Rosenvinge gibi kültür temsilcileri bir araya geldi.

InStyle olarak bu keyifli davete katılan Mango işbirlikçilerinden DARIA MALYGINA ve BLANCA MIRÓ ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 
 

Mango ile iş birliği yapmak nasıl bir his? Mango senin için ne ifade ediyor?
 
DARIA MALYGINA- Rahatlık ve güzellik. Benim yaptığım herşeyi seviyorlar. Zevklerimiz aynı. Ben de onların yaptıklarına bayılıyorum. 
 
BLANCA MIRÓ- Mango’yu ailem gibi hissediyorum. Onlar çalışmaya başlayalı çok uzun zaman oldu ve her zaman kendimi çok rahat hissettim. Marka ile kendimi birebir yakın hissediyorum dolayısıyla herşey çok doğal ilerliyor. Mango benim için evim demek. İSpanyol bir marka olması bana kendimi onlara daha da yakın hissettiriyor. Harika bir iş çıkarıyorlar ve her sezon daha da iyileşiyorlar. 
 
 
Büyük bir Mango ailesi gibi gözüküyorsunuz. Bu Christmas toplantısı ile iglili düşüncelerin neler?
 
DARIA MALYGINA-  Harika olacak! En son hep birlikte olduğumuzda muhteşem insanlarla tanışmıştım. Mango her zaman ilginç insanları bir araya getiriyor. Ve her zaman muhteşem mekanlar seçiyor. 
BLANCA MIRÓ- Evet. Bu ailede olmak benim için çok güzel ve aynı zevki paylaştığımızı görmek de çok güzel. Her zaman dünyanın her yerinden çok cool insanlarla çalışıyorlar. İlginç profilleri olan insanlar ve moda sektöründe farklı yerlere gelmiş insanlarla. Christmas çok güzel bir sezon ve Mango ekibinin her zaman çok güzel fikirleri oluyor. 
 
 
Kendi kıyafet tarzını nasıl tanımlarsın? 
DARIA MALYGINA- Ben bir moda tasarımcısı ile birlikte büyüdüm, yani annemle. Bu yüzden her zaman 90’larda bile tarz olmak çok kolaydı!
BLANCA MIRÓ- Tanımlaması çok kolay değil aslında. Her tarzı birazcık kullanmayı ve karıştırmayı seviyorum. Dönemler, renkler, desenler.. Hepsini karıştırmayı seviyorum. Yani eklektik bir tarz diyebiliriz. 
 
 
Moda endüstrisinde kariyerine nasıl başladın?
DARIA MALYGINA-  Annemin show’undaydım. Sonra da harika bir menajer buldu beni. Prada ile çalışmaya başladım. Sonra 2009 yılında DJ olmaya karar verdim. Müziğe her zaman biraz daha fazla ilgi duydum modaya gore. Ama hepsinin hayatımdaki yeri ayrı. 
 
BLANCA MIRÓ- O zamanlar okuyordum ve moda sektörüne ufak ufak girmeye başlamıştım bile. O Zamanlar büyüyordum tabii ve her zaman nasıl hissediyorsam o şekilde davranıyordum. Sevmediğim bir işi asla yapmazdım. Bu benim için çok önemli ve kendi karakterimi de oluşturmamda yardımı çok oldu. 
 
 
Moda endüstrisinde olmasaydın hangi kariyeri seçerdin?
DARIA MALYGINA-  Mimar! Bir gün çok güzel bir yerde küçük bir otel sahibi olacağıma da inanıyorum! 
BLANCA MIRÓ- Hayvanlarla birşey ya da insanlara sağlık veya psikolojik problemlerinde yardımcı olabilecek bir meslek. 
 

İlgili Makaleler