Bob Kesim Hakkına Her Şey

Podyumlarda fırtına gibi esen yeni küt saçlar hakkında her şey..

Kusursuzca dalgalandırılmış saçlarınıza küt ve özensiz görünümü getirmenin zamanı belki de geldi. Çabasız kısa küt saçlar son zamanların trend görünümlerinden biri. Saçlarınızı şekillendirmek için ne kadar az zaman harcasanız, o kadar iyi değil mi?

“Bob kesim, beyaz gömlek ya da küçük siyah elbise gibi her yıl farklı biçimlerde tekrar ortaya çıkıyor,” diyor Prada’nın 2017 İlkbahar-Yaz defilesinde modellerin küt saçlarına imza atan saç tasarımcısı Guido Palau ve ekliyor; “Tekrar trend olan bu saç modeli oldukça sade, net ve stil sahibi.”

Bob kesim, sosyal medya akışlarında kendini modern ve heyecan verici bir şekilde ortaya koydu. “Kadınları ‘yap’ve ‘yapma’larla kısıtlamayan, Redken’in global yaratıcı direktörü Palau bu saç modelini sağladığı çok yönlülük açısından takdir ediyor.

“Prada’da bu saçları yandan tel tokayla şekillendirdim,” diyor ve ekliyor , “Günlük hayatta çok kolay kullanılabiliyor; yıka ve çık.” Ve bunun altında cool sebepler yatıyor. Kesim oldukça güçlü bir şekle sahip ve saçın yapısının özenli olmasına gerek yok.

“Bu boy kolayca kontrol edilebilir bir uzunluğa sahip ve dalgalı ya da düz her saç tipinde harika sonuçlar yaratıyor.”
—Guido Palau

“Dümdüz saçlı kadınlara yatağa hafif nemli saçlarla gitmelerini söylüyorum böylelikle gece boyunca sağa-sola dönerken saçınıza doğal bir şekil vermiş olacaksınız.”

Bob saç modelinizi nasıl kullanırsanız kullanın, sadece üstünde çok uğraşmayın ve çok düşünmeyin. “Bu boy kolayca kontrol edilebilir bir uzunluğa sahip ayrıca ister dalgalı ya da ince yapılı olsun her saç tipinde harikalar yaratıyor,” diyor Palau ve ekliyor; “Bence sadece kulak arkasına sıkıştırmak bile oldukça şık bir hava yaratıyor.”

Eğer kıvırcık saçınız varsa serum uygulamanız yeterli olacaktır. “Benim saçım kendiliğinden dalgalı, çabasız Parizyen saçlarımın keyfini çıkarıyorum,” diyor model Dukauskaite ve ekliyor; “Bazen saçlarımı düzleştiriyorum ve böylece şık ve güçlü bir görünüm elde ediyorum.”

“Saç kesimim beni yeniden doğmuş gibi hissettiriyor ve beni 10 yıl genç gösteriyor!”
—Giedré Dukauskaite

Urban Care Style Guide Iconic Curl saç köpüğü, 34,95 TL, Watsons; 444 98 87

İlgili Makaleler