Boho Esintisi: Gusto Sonbahar/Kış 2018

Yeni sezonda lüks kumaşlar, zamansız parçalar, geniş aksesuar koleksiyonu ve Gusto’nun yepyeni atılımı kapsül ayakkabı koleksiyonu göze çarpan detaylar arasında yerini alıyor.

Gusto, Sonbahar- Kış Koleksiyonunda yer alan tvit, kaşmir, kürk, dantel, yün gibi lüksü çağrıştıran kumaş seçenekleri güçlü ve sofistike kadını göz alıcı hale getiriyor. Ceket görünümlü kruvaze elbiseler, tulumlar ve ekoseler etnik detaylar ile birleşip iri düğmeler ve kemer tokaları ile yeni bir boyut kazanırken; kış çiçekleri, çizgiler, volan ve püskül detayları ile süslenen sonbahar-kış koleksiyonu zamansızlığa vurgu yapıyor.

Gusto’nun yıllardır süregelen değişmez geleneği sihirli pantolonlar 36’dan 48’e geniş renk ve beden skalasıyla vitrinlerde yerini alıyor. Gusto sonbahar-kış koleksiyonu tasarımlarında bu sene kiremit, safran, lacivert mürdüm, kırmızı, gri, camel, tütün ve karamel renkler ön plana çıkıyor.

Yeni sezonda lüks kumaşlar, zamansız parçalar, geniş aksesuar koleksiyonu ve Gusto’nun yepyeni atılımı kapsül ayakkabı koleksiyonu göze çarpan detaylar arasında yerini alıyor.

Gusto, sonbahar- kış koleksiyonunda yer alan tvit, kaşmir, kürk, dantel, yün gibi lüksü çağrıştıran kumaş seçenekleri güçlü ve sofistike kadını göz alıcı hale getiriyor.
Ceket görünümlü kruvaze elbiseler, tulumlar ve ekoseler etnik detaylar ile birleşip iri düğmeler ve kemer tokaları ile yeni bir boyut kazanırken; kış çiçekleri, çizgiler, volan ve püskül detayları ile süslenen sonbahar- kış koleksiyonu zamansızlığa vurgu yapıyor.

Gusto’nun yıllardır süregelen değişmez geleneği sihirli pantolonlar 36’dan 48’e geniş renk ve beden skalasıyla vitrinlerde yerini alıyor. Gusto sonbahar- kış koleksiyonu tasarımlarında bu sene kiremit, safran, lacivert mürdüm, kırmızı, gri, camel, tütün ve karamel renkler ön plana çıkıyor.

İlgili Makaleler