Bu Yazın Markası: Just Like You

Rahat şort tulumlardan kolayca kombinlenen gömleklere, MagicFit pantolonlardan plaj elbiselerine toplamda 60 parçadan oluşan Just Like You koleksiyonu, kumaş kalitesi ve kalıplarıyla büyük beğeni topluyor.
 
2018 yaz sezonunun modası olarak gösterilen rahat modeller, uçuşan kumaşlar ve çiçek desenleri barındıran Just Like You tasarımlarında tercih edilen renkler, mavi, beyaz, nil yeşili, tarçın, kamuflaj ve pembenin yanı sıra geometrik ve flamingo desenler olarak göze çarpıyor.
 
Yeni koleksiyonu büyük beğeni toplayan Just Like You ile hanımların bu sezon gardıroplarında en çok yer alacak parçalar, rengarenk elbiseler olacak diyebiliriz. Hem gündüz hem de gece şıklığını korumayı başaran elbiseler, özellikle rahat tasarımları ile bu yaz oldukça tercih edileceğe benziyor.
 
 

Just Like You’nun sahipleri Seden Teymen Özveren ve Aslı Teymen, büyük ilgi gören yeni koleksiyonlarını ulaşılabilir tasarım, doğallık ve rahatlık olarak tanımlıyorlar.

 

Markanın tasarımcısı Özlem Kaya yakaladıkları ilginin sebebini, üzerinde ciddi zaman harcanmış tasarımlara ve kalıplara bağladıklarını ayrıca koleksiyonlarında yer verdikleri özellikle doğal elyaflar kullanılarak dokunmuş kumaşların kullanıcılarda iyi bir his yarattığına inandıklarını söylüyor.

İlgili Makaleler