Canlı Mercan Enerjisini Yansıtan 15 Kozmetik Ürün

Portakal, bergamot, gül, vanilya, paçuli  ve tonka notalarına sahip olan ikonik parfüm, geçtiğimiz yıl güncellenmişti. Bu yıl yine en iyi parfümler listesinde en üst sırada.

Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating, Sari Dore 414 ışıltılı yapısı ve dudak rengine yakın doğal tonu sayesinde günlük kullanıma uygun. Parlak yapısı dudaklarınızın daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor ve dudaklarınızda yapış yapış bir his yaratmadan parlak bir görüntü sağlıyor.

İnatçı koyu halkaları düzenleyen, göz çevresini aydınlatan, aynı zamanda UV ışınlarından ve çevre/hava kirliliğinden koruyan göz çevresi bakımı; tam olarak ideal!

Mineral içerikli gül kurusu allık, yılın renginin en romantik tonu ile karşımızda.

Rouge Blush; yanaklara yoğun, uzun süre kalıcı ve yüksek pigmentli renk veriyor. Rouge Blush’un renk tonları efsanevi Rouge Dior renklerinen ilham alınarak tasarlandı. Renk yoğunluğu hafiften yoğuna doğru, tercihinize göre artırılabilir. 

Dior Vernis özel formülü sayesinde tırnağa sürüldüğü andan itibaren çabuk kuruma sağlıyor. Ayrıca geniş fırçası ile kolay ve pratik uygulanabiliyor.

Dolce & Gabbana‘dan bizi Güney Sicilya’ya sürükleyen yepyeni bir koleksiyonu ile tropik adalarda hissetmeye hazır olun. Dolce & Gabbana kadını gösterişli mercan ve canlı pembe tonlarıyla çyeni bir dinamizm kazanıyor.

Parfümün heyecan verici yüzü Emily Ratajkowski ile vahşi, provakatif ve çiçeksi oryantal kokunun tadını çıkarın.

Shiseido Bio Performance Liftdynamic; derin kırışıklıklara, koyu halkalara ve yorgun görünen cilde nüfuz ederek cildinizin sıkılaşmasına yardımcı oluyor.

Sisley’in bitkisel dudak kalemi, dudakları yumuşak bir şekilde şekillendiriyor.

Açık kayısı ve doğal tonu ile her tene uygun Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture 23 ile dudaklar nemlenirken renkleniyor. Dudakların korunması için anti-oksidan kokteyl ve SPF 15 içeriği ile saf ve doygun bir yapıya sahip.

Canlı meyve, çiçek ve baharat karışımı koku, yeni yılın favorilerinden olmaya aday!

Guerlain Terracotta; doğal bir görünüm, hatasız bir uygulama ve kalıcılık vaad ediyor.

Üst notalarında lavanta ve bergamotu hissedeceğiniz Guerlain Mon Florale kokunuzu yenilemenin tam zamanı.

İlgili Makaleler