Cilt Temizleyicilerini Sizin İçin Test Ettik

Teosyal ışık dolgusu ile aynı içeriğe sahip temizleyici, ciltteki kalıntıları ve yağ fazlasını mıknatıs gibi çekiyor. Hyalüronik asit içeren ürün, cildin doğal lipid yapısını bozmadan bakteri üremesini engelliyor.
162 TL; eczanelerde.

Yağ içerikli ve köpük formlu temizleyici makyajdan arındırırken cildi aynı zamanda besleyerek geride çiçeksi ve bal kokusu bırakıyor.
34,90 TL; (0212) 345 60 35.

Çift fazlı makyaj temizleme suyu, makyajı ovalamaya gerek kalmadan arındırıyor. Argan yağı içermesine rağmen ciltte yağlı bir his yaratmayarak durulamaya gerek bırakmıyor.
400 ml, 24,99 TL, Watsons; 444 98 87.

Losyon formunda görünen temizleyici uygulandığında köpük halini alarak cildi nazikçe arındırıyor. Beyaz çay ekstresi ile cildi sakinleştirerek kızarıklıkları gideriyor.
152 TL; beymen.com.

Cilt temizleyicilerinin gerçekten işe yarayıp yaramadığını sizler için test ettik..

Sabun ve parfüm içermediği için ciltte tahrişe neden olmuyor. Kuru ve hassas ciltleri nemlendirerek temizleyen ürün sulu ya da susuz kullanılabiliyor.
53,35 TL; eczanelerde.

Göz ve cilt makyajını, kiri ve yağı cilde zarar vermeden kolaylıkla temizleyen ürün su bazlı olduğu için cildi tazeliyor. Makyajsız cilde uygulandığında da yüze ferahlık katarak gözeneklerin kapanmasını önlüyor.
500 ml, 79,50 TL; eczanelerde.

İlgili Makaleler