Yaz Önlemi: 5 İnceltici ve Sıkılaştırıcı Krem

Clarins daha fazla memnuniyet ve güzelleştirme etkisi sağlamak için %100 el ile uygulanan masaj methodunu geliştirdi. Sadece bir kaç hafif baskı hareketleri vücutta 5 bölgeyi dikkate alarak tasarlanan bu method, her bir kadının belirli vücut hatlarını yeniden şekillendirme ve direnajı arırmaya teşvik ediyor. 

Selülit karşıtı şekillendirici krem. Selülit karşıtı kontrol bakımı olarak bilinen; selülit oluşumundan sorumlu 3 yağ dokusunu hedefleyen, incelme hareketini destekleyen ve silüeti yeniden biçimlendiren ürün. 

DNA Firming Neck Cream. DNA sıkılaştırıcı boyun kremi Dr. Brandt’in platinyum peptit teknolojisi ile oluşturuldu. Bu seride bulunan anti aging boyun kremi doğrudan sorunlu olan bölgeyi hedef alarak, bu bölgenin cilt yapısının yenilenmesini amaçlıyor. Etkili bir nemlendirmeyi, sıkılaştırmayı sağlayarak o bölgedeki pürüzsüzlüğü ve çok daha etkili bir toparlanmayı sağlamaya yardımcı oluyor. Cilde elastikiyetini yeniden kazandırarak, boyun bölgesi ve dekoltenin görünümünü iyileştirmeye katkıda bulunuyor.

Temizlenmiş cilde, sabah ve  akşam boyun bölgesine serumdan birkaç damla sürülüyor. Kesinlikle denemeye değer!

Yeni Lift Sculpter, sıkılaştırıcı ve kontür etkisiyle cildin elastikiyet ve ton eklsikliğini gözle görülür bir şekilde dönüşümü sağlıyor.

İlgili Makaleler