Yüz Temizleme Cihazlarını Sizin İçin Test Ettik

Mikro salınım özelliğiyle peeling etkisi gösteren fırça cildi nazikçe temizliyor. Hassas ciltler için de uygun olan fırça, yüzde 100 su geçirmez oluşuyla duşta da kullanılabiliyor.
179 TL; teknosa.com.

Elle temizlemeye oranla yedi kat daha etkili olan fırça, üçgen başlıkları ile yüzün en kıvrımlı bölgelerine de ulaşabiliyor. Mikro masaj başlığı sayesinde küçük dokunuşlarla cilde masaj yaparak dolaşımın hızlanmasını sağlıyor. Bu da cildin daha canlıve ışıltılı görünmesine yardımcı oluyor.
254 TL; hepsiburada.com.

Sabah ve akşam için iki ayrı başlığa sahip yüz temizleme fırçası, teninizin günün farklı saatlerindeki değişik ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mikrofiber fırçası ile cildi kirden arındıran fırça, pille çalışıyor.
99,90 TL; Media Markt mağazalarında

Normal ve hassas ciltler için iki farklı seti bulunan fırça elle temizlemeye oranla 10 kat daha etkili. Sağa ve sola osilasyon hareketi ve uçları yuvarlatılmış fırça lifleri sayesinde cildi tahriş etmiyor. Mikro gümüş iyonları içeren fırça lifleri ile başlığında hijyeni sağlamak daha kolay.
599,90 TL; lr.com.tr.

Ciltte biriken yağ ve kiri temizleyen fırçanın bir avantajı da daha sıkı ve gergin bir ten için düşük frekanslı titreşimler kullanması. Farklı cilt tiplerine göre dört farklı modeli bulunan Luna 2, bir önceki modeline göre iki kat fazla T-Sonic titreşim gücüne sahip.
655 TL; boyner.com.tr.

İki farklı kıl yapısına sahip fırçanın sıkılaştırıcı, detoks ve standart olmak üzere üç farklı başlığı bulunuyor. Bu başlıklar sayesinde sadece cilt temizliği değil, peeling de kolaylıkla uygulanabiliyor.
479 TL; clinique.com.tr.

Hafif ve kolay kullanımıyla oldukça pratik. Cildi elle yıkamaya oranla altı kat daha derin temizliyor. İki farklı hızda ayarlanabilen temizleme fırçası gözeneklerin küçülmesine yardımcı olurken ciltte birikmiş yağı ve kiri yumuşak bir şekilde arındırıyor.
679 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

İlgili Makaleler