Odak Noktası: 2018 Cilt Bakımı Rehberi

  • Her sabah boyun dahil tüm yüze Superdefense uygulayın. Makyajsız, temiz cilde masaj yaparak, nazikçe 7 Day Scrub Yüz Peeling uygulamaya devam edin. Küçük bir hatırlatma: Göz çevresinden uzak tutun, aktif sivilce üzerinde kullanmayın!

  • Aura Chaké Cleansing Water Ultra Purifying yüz temizleyici; cildinizi derinlemesine, nazikçe ve zarar vermeden temizlerken cildinizi yaşlanmaya karşı korur. Zarif görünümüyle de sizi etkileyeceğinden eminiz!

Dudakların da peeling’i olur! Christian Dior dudak peeling’i,yumuşak dudaklar için vazgeçilmezi olmaya aday.

Kırışıklık, sıkılık ve elastikiyet kaybı olan tüm kadınlar için tasarlanan Guerlain Bakım Maskesi, ilk kullanımdan sonra gençlik etkisi
yaratmaya kararlı.

Nars makyaj temizleme suyu; yüz makyajınızı kalıntı bırakmadan temizlerken, özündeki yatıştırıcı botanik maddeler sayesinde cildinizi nemlendirir, ışıltı verir ve sabun içermez.

  • Göz ve dudak bölgesinin tüm anti-aging (çizgi, kırışıklıklar, sıkılık kaybı, şişlik ve koyu halkalar) ihtiyaçlarına cevap veren bakım Sisley’de.

Moringa özü içeren özel formülü, göz çevresinin daha sıkı, kompakt, çizgisiz ve daha göz alıcı görünmesini destekler, besler ve daha çizgisiz bir görünüm için cildin nemlenmesine yardımcı olur.

  • Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base nemlendirici; yağlı olmayan hoş bir his yaratır, geliştirilmiş yağsız formülü, shea yağı ile cildi nemlendirir, yumuşatır ve sıkılaştırmaya yardımcı olur, normal ve normalden yağlıya dönük ciltler için tercih edilebilir.
  •  

Yaşlanma belirtilerine karşı Estee Lauder, tüm iddiası ile karşınızda.

  • La Mer dudak nemlendiricisi; az miktardaki yağ, parmak uçlarıyla ısıtılır ve yumuşak hareketlerle uygulanır.
  •  

İlgili Makaleler