Çocuğunuzun Doğum Gününü Hollywood Ünlülüleri Gibi Yapmak İçin Öneriler

Neredeyse her ünlü annenin düzenlediği partide mutlaka nefis görünen cupcake’ler yer alıyor. Cupcake’leri sipariş edebileceğiniz gibi kendiniz de hayal gücünüzle farklı tasarımlar yapabilirsiniz. Bunun yerine alternatif olarak Jessica Siskin gibi pirinç patlaklarından pasta görünümlü kurabiye de yapabilirsiniz. 

Doğal ve taze meyve sularını karıştırarak meyve kokteyli yapabilirsiniz. Bu kokteyllere isim vererek ve punch kaselerinin içine koyarak daha özel bir görünüm oluşrutabilirsiniz.

Ünlü annelerin sevdiği bir diğer şey de tasarımdır. Çocuklar için özel olarak üretilen dekor ürünleri ile evinizde çocukların eğleneceği bir alan yaratabilirsiniz.

Çocuklarınız için seçtiğiniz kıyafet şık olduğu kadar rahat da olması gerekir. Doğum gününde çok fazla hareket eden çocuklar terleyebilecekleri için birkaç kat giymesinde fayda olur. Böylece çocuğunuza sıcak geldiğini düşündüğünüz zaman ceketini çıkarabilirsiniz.

Ünlü annelerin düzenlediği partilerin genelde bir temaları olur. Kim Kardashian ve Kanye West’in North West için düzenlediği Kidchella partisini hatırlıyor musunuz? Coachella partisinden ilham alan çift kızlarının doğum günleri için dönme dolap, sahne ve yüz boyama alanı yaratmıştı. Bu konsept hoşunuza gittiyse bu kadar abartılı olmadan maskeler, el sanatları, kostümler, dövme alanı ve çocuklar için müzik aletleri ile de gerçekleştirilebilir.

Ünlü anneler karşılık verir. Eğer isterseniz gelecek konukların hediye almaları yerine sevdiğiniz bir kuruma bağış yapmasını isteyebilirsiniz. Böylece size gelecek hediyelerden çok daha anlamlı bir şey yapmış olursunuz. 

Çocuklarınızın doğum gününe gelen diğer çocuklar için hediye çantaları hazırlayabilirsiniz. Bu çantaların içine küçük bir oyuncak veya bir kurabiye koyabilirsiniz. Hediye çantalarını her çocuğun kendi adı yazacak şekilde özelleştirme şansınız da olabilir.

İlgili Makaleler