Yalnızca 2019’da Kalmayacak Beş Aksesuar Trendi

  Baskın altın rengi aksesuar hayatımıza geçen yıl girmiş olsa da altın Coin model kolyeler 2019’un en çok kullanılan aksesuar modelleri arasında. Podyumdan sokak stiline rahatlıkla uyarlanabilen kolye modeli her kıyafetinize uyum sağlayacak kadar da uyumlu. 

  Logoların kullanıldığı aksesuar modellerine artık alıştık peki ya markaların isimleri? Yüksek modanın pırlantalarla tasarlanan kolyeleri kült parçalar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

  Deniz kabukları güneş, kum ve deniz özlemimizi hissedilir derece de arttırsa da aslında dört mevsiz aksesuar olarak kullanabileceğimiz modeller arasında. Yalnızca küpelerde değil kolyelerinizde de tercih edebilirsiniz. 

  Büyük küpeler özellikle saçınızı topladığınız kombinlerinizde oldukça dikkat çekici parçalar olarak karşımıza çıkıyor. Tarzınızla hissettirmek istediklerinizi farklı renk ve modelleriyle karşılıyor. 

 İster sade ister şaşalı modellerini tercih edebileceğiniz ucu açık kolyeleri tıpkı ayarlamalı yüzklerde olduğu gibi isteğinize göre sıkıştırıp/gevşetebilirsiniz. 

İlgili Makaleler