Cosmed Cildinizi Kışa Hazırlıyor

Karma veya lekeli ciltlerin günlük kullanıma uygun, enzim peeling özellikli temizleyici olan Arındırıcı & Matlaştırıcı Temizleme Jeli, cildi gün boyu maruz kalınan çevresel etmenlerden ve makyaj kalıntılarından arındırıp taze bir görünüm kazandırıyor.
 

Yağlı-karma ve aşırı yağlanma sonucu problem yaşayan ciltler ise Matlaştırıcı Soyulabilen Maske ile dengeleniyor. Haftalık kullanıma uygun, gözenek arındırıcı soyulabilen maske, cildin daha mat görünüm kazanmasına yardımcı olup, yağlı ve karma ciltlerin haftalık bakımlarına yönelik geliştirildi.

Lekeli veya cildinde ton farklılıkları oluşan ciltlerin kullanımına uygun olan Yoğun Aydınlatıcı Serum, cildin aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına ve nemlendirilmesine yardımcı oluyor.

Serumun içeriğinde bulunan, cilt dokusunu sıkılaştıran ve cildin dengeli bir renk tonuna sahip olmasını sağlayan limon çekirdeği yağı, diğer aktiflerin etkilerini arttırarak, portakal kabuğu görünümünün giderilmesinin ardından daha sıkı bir cilt dokusunun elde edilmesini sağlıyor.

İlgili Makaleler