Cosmed ile Cildinizi Yaza Hazırlayın

COSMED, farklı cilt tiplerini düşünerek hazırladığı SUN ESSENTIAL serisi ile güneşin zararlı etkilerine savaş açıyor. Seride yer alan tüm koruyucular, cildin güneş yanığından etkilenmesini önlemeye yardımcı olurken, içerdikleri aktif maddeler ile güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisine karşı koruma sağlıyor.
 
İçeriğinde UVA ve UVB’den koruyucu özelliğe sahip organik ve inorganik filtreler içeren SUN ESSENTIAL SPF 50 Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Korumalı Krem, güneşin zararlı etkisinden cildi korumaya yardımcı oluyor. Krem, güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisine karşı cildin korunmasına ve güneş yanığından etkilenmesini önlemeye de destek oluyor.
 
SUN ESSENTIAL SPF 50 Koyu Leke Karşıtı Yüksek Koruma ise içerdiği aktif maddeler ve UVA ve UVB’den koruyucu özelliğe sahip organik filtreler sayesinde cildi güneş ışınlarının zararlı ve yaşlandırıcı etkilerinden korurken, güneş kaynaklı lekelenme problemlerinde de koruyucu etki gösteriyor.
 
COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

 
COSMED, cilt temizliğinin ardından, cildin pH’ını ve nemini dengelemenin yanı sıra cilt bakımı için kullanılan ürünlerin etkinliğini arttırmak için ise tonik kullanımını öneriyor. DAY-TO-DAY Canlandırıcı Tonik, bu ihtiyaçlara yönelik çözüm sunarken, mineraller içeren zengin yapısı ile gözenek görünümünün azalmasını da destekliyor.

İlgili Makaleler