2019’un 8 Saç Trendi ile Tanışın

İddialı gece stillerinde ya da dergilerde gördüğünüz moda çekimlerini unutun. Artık ıslak görünümlü taranmış saçlar, tüm yıl boyunca her ortamda saçınızı yükseltmeye hazır.

Püskül efekti ile süslenmiş örgü model ile heykelsi saçlara sahip olmak mümkün. Bu noktada hayal gücünüzü kullanın ve denemekten korkmayın, bu yıl cesur olanlar sokak stilinde bir adım önde.

80’lerin iddiası yüksek kabarık saç modelleri, 2019 versiyonu ile karşımızda. Yatıştırmaya ve düzleştirmeye çalıştığınız saçlarınızı rahat bırakın!

Küt ve dağınık görünüm hiç bu kadar trend olmamıştı! Son iki sezondur ünlülerin de tercih etmesiyle yükselişini sürdüren bob kesim saçlar, bu yıl da popüleritesini sürdürüyor. 

D.I.Y kakül modeli ile bakırı bir araya getirin entelektüel görünümünüzü bir doz artırın. Chanel‘in Sonbahar/Kış 2018-19 podyumunda gördüğümüz bu saçlara aşık olduk!

Hem ofis stilinde hem sokak stilinde konforlu ve eforsuz bir görünüm oluşturmak için tercihinizi dağınık topuzlardan yana kullanın.

Milenyumun ilk yıllarından sonra yeniden saçlara hareket katmaya hazırlanan saç bantlarından mutlaka edinin!

Taşlı ve simli tokalar ile saçlarınızın ışıltısını yükseltmeye hazır mısınız? Ranjana Khan‘ın ikili saç tokalarından referans alarak aksesuar kutunuzu şimdi güncelleyin.

İlgili Makaleler