Derin Ve Güçlü Bakışların Sırrı

Klinik olarak kanıtlanmış, kirpikleri ve kaşları iki hafta gibi kısa bir süre içinde daha uzun, daha dolgun ve daha sağlıklı gösteren uygulama* Kirpik ve kaşlarda oluşan kırılmaları ve yaşlanmanın, gıda ve vitamin eksikliğinin, çevresel hasarların neden olduğu kırılganlığı iyileştirir. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Düzenli kullanıldığında kirpiklerin ve kaşların sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Gözlerinizin ya da cildinizin rengini değiştirmez.
Sabah/akşam makyaj ve kirden arınmış kirpik ve kaş bölgesine uygulayınız. Kirpiklerin üzerine eyeliner çekiyormuş gibi kirpik dibi ve deri bölgesine uygulanır.

Özel formülü kirpiklerin uzun ve dolgun kirpik görünümüne kavuşturmayı destekler. Kirpikleri nemlendirir.

Hassas bir karışıma sahip olan bu çığır açan kozmetik formülü, kirpik yaşlanması ve stresin görsel işaretleri olan kuru, kırılgan ve cansız kirpikler içindir. Bilimsel olarak gelişmiş teknoloji ve doğal bitkileri bir araya getiren bu özel karışım, kopma ve kırılmaya karşı korur ve esneklik, nem ve parlaklığı artırarak kirpiklerin daha çarpıcı görünmesini sağlar. Günlük kullanımda anında besleyici etkisini göstererek, daha sağlıklı ve gösterişli görünen kirpikler ortaya çıkarır.

Yalnızca 4 haftada daha yoğun, daha hacimli kirpikler! Lash Sensational Kirpik Güçlendirici Serum’un Arjinin ve Pro Vitamin B5 içeren bakım kompleksi sayesinde kökten uca daha sağlıklı kirpikler!

İlgili Makaleler