Diadermine Hydralist Smart Detox ile Cildinizi Toksinlere Karşı Koruyun

Güçlü antioksidan içeriği ve detoks etkisi sayesinde, cildinizi gece boyunca yenilerken, gün içinde maruz kaldığı yıpratıcı etkileri ortadan kaldırıyor ve cildinize kaybettiği nemi geri kazandırıyor.

Güçlü antioksidan etkili, koruyucu, ipeksi krem; cildinizi şehrin yıpratıcı etkilerine ve akıllı cihazlardan yayılan mavi ışığın olumsuz etkilerine karşı koruyor. Daha yumuşak ve aydınlık bir görünüm için cildi nemlendiriyor.

Arındırıcı kil içeriği ve detoks etkisi ile cildinizi pürüzlerden, kirden ve fazla yağdan arındırıyor. 

  İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında, hepimiz zamanımızın büyük bir kısmını telefon, bilgisayar gibi akıllı cihazlar ile geçiriyoruz. Peki, ekranlardan yayılan mavi ışığın cildinizde olumsuz etkiler yarattığını biliyor muydunuz? 110 yılı aşkın dermatoloji uzmanlığına sahip, güvenilir cilt bakım markası Diadermine’den, yeni Hydralist Smart Detox! İçeriğindeki Hyaluronik Asit ve Üzüm Kompleksi ile şehir hayatının koşturmasında cildinizi mavi ışığa ve toksinlere karşı koruyor; anında nemlendirirken cildinize detoks etkisi sağlıyor.

  Araştırmalara göre; akıllı cihazların ekranlarından yayılan mavi ışık, cildimizde gözle görünen olumsuz etkilere yol açabiliyor. Uyku ve cilt yenilenmesinin doğal ritmini bozarken, cildimizdeki antioksidanların azalmasına da neden olabiliyor. Çözüm ise Hydralist Smart Detox ile dermatolojik cilt bakımı uzmanı Diadermine’den geliyor. Hydralist Smart Detox, akıllı cihazlardan yayılan yüksek enerjili mavi ışığı bir ayna gibi yansıtarak cildinizi koruyor.

  Cildimize zarar veren bir diğer etken ise şehir hayatında maruz kaldığımız hava kirliliği, toz gibi toksinler. Hydralist Smart Detox serisi, güçlü antioksidan etkili formülü ile cildinizi şehir hayatının yıpratıcı etkilerine karşı koruyor. Ağırlığının bin katı kadar suyu hapseden Hyaluronik Asit ile cildinize gün boyu ihtiyacı olan nemi sağlıyor.
 

İlgili Makaleler