Dilşad Çelebi’nin Bakım Tüyoları

“Neredeyse her gün bir kilometre yüzüyorum. Eskiden spor salonlarında veya koşu bandında çok vakit geçirirdim ama hiçbirinin vücuduma yüzmek kadar iyi gelmediğini gördüm. Şimdi oynadığım dizi Mehmetçik – Kutlu Zafer sayesinde başladığım binicilik de son zamanlarda sık yaptığım ve çok keyif aldığım bir spor dalı oldu.”

“İlk gittiğimde sadece gece hayatını görüp hiç sevmemiştim ama sonradan bir arkadaşımın oraya taşınması sayesinde çok farklı bir yüzünü gördüm. Kimsenin kimseye karışmadığı, herkesin birbirine saygılı olduğu, kendinizle başbaşa kalabileceğiniz bir yer Amsterdam. Vakit buldukça kaçmak istediğim noktalardan.”

“Her gece yüzümü yüz yıkama sütü ve fırçasıyla yıkayıp, temizledikten sonra göz çevresi hariç tüm yüzümü tonikle siliyorum ve en son gece kremimi sürüyorum. Göz çevresi içinse o bölgeye özel temizleyicileri kullandıktan sonra kirpik diplerimi ve
kaşlarımı bazen badem yağıyla, bazen de Hindistan cevizi yağıyla siliyorum ki hem beslensinler hem de kremden önce güzelce temizlensinler. Gül suyunun faydasını bilsem de kokusuna katlanamadığım için kullanamıyorum.”

“Çok şanslıyım, hiçbir zaman sivilce problemim olmadı. Bu durumu cildimin yapısının yanı sıra, cilt temizliğimi iyi yapmama ve set dışında asla fondöten veya pudra tarzı gözeneklerimi kapatacak bir şey sürmememe bağlayabiliriz. Ayrıca eğer yaz aylarıysa evden çıkmadan yüzüme, boynuma ve kollarıma 50 faktör koruyucu sürüyorum. Keşke tüm markalar doğal içerikli ya da hayvanlar üzerinde test edilmeyen kozmetik ürünleri yaratsa ve biz bunları kullansak.”

İlgili Makaleler