Dünyanın Yeni Televizyonu: Youtube

  Kökü yalnızca fit olmaya değil ruhu iyileştirmeye dayanan yoganın bizce tanrıçası Adriene. Kanalında 4.5 milyon abonesiyle 2012‘den beri tüm benliğinize iyi gelecek akışlar yapıyor. İster başlangıç seviyesinde yoga yapıyor olun ister profesyonel olarak ilgilenin, her seviyeye, her ruh haline, hatta çoğu vücut ağrısını rahatlatmaya dair videolar bulabilirsiniz. 

  “Kameraya bakıp makyaj mı yapıyorsun yani?” cümlesi ona çok soruldu. 2013 yılında Youtube dünyasına girdiğinde makyaj kanalları bir elin parmağını geçmezdi. Fakat Duygu günden güne geliştirdiği yetenekleri ve sahip olduğu vizyon sayesinde bugün Türkiye’nin ilk influencerları arasından bize merhaba diyor. Ah, tabi bir de 1 milyon abonesi bulunan kanalından! 
  “Herkese yeniden merhaba!”

  Koşu bandını balkondan aşağı atabilirsiniz, yerine bilgisayar, iPad veya telefonunuzu koyun. Evinizin spor salonunua hoş geldiniz! Kelli ve Daniel’ın sağlık dolu dünyası sizleri bekliyor. 5 milyon abonesi bulunan kanal 2010‘da açıldı. 9 yıldır tüm takipçileriyle oyunu bir üst seviyeye taşıyor. 
 

  Bu kanal ücretsiz ders klipleriyle bize hayata dair her şey hakkında fikir veriyor. Evrimden tutun da virüslere ve hatta sanata kadar her alanda ilginizi çekebilecek içerikler bulabileceğiniz kanalın 91 bin abonesi var. 

  2014 yılında hayatımıza Youtube’la giren bu mutfak tamamen İdil Yazar’a ait. 850 bin takipçisi bulunan kanal, leziz dünyasını sizlere sunmayı bekliyor. En zor yemeği bile minimum efortla şip şak yapabileceğiniz pratik tariflerden editörümüzün favorisi kırmızı kadife pasta
Yumurtalar çırpılsın, soğanlar kavrulsun, fırınlar açılsın! 
Şimdiden afiyet olsun!

  Ortamlarda her muhabbetiyle size içinizden “Of keşke benim de arkadaşım olsa, hem çok eğlenceli hem de ne kadar çok şey biliyor böyle!” dedirten insanlar vardır ya, işte Özgür Uysal onlardan birisi. Kanalı İnce İşler’de de hem çok eğlenceli, hem de zamanın bilinmesi ve anlaşılması gereken konularından olan seks ve ilişkiler hakkında ufuk açıcı bilgiler var. 2016‘da açılan bu kanalın 44 bin abonesi var. 

  Neredeyse 4 milyon abonesi olan Jack, kanalında büyüleyici gezi videoları yayınlıyor. Yeni nesil bir seyahatnameniz olsun isterseniz, mutlaka takip edin! 
Editörümüzün en sevdiği İstanbul videosuna buradan ulaşabilirsiniz.  

  2008‘den beri bizimle makyaj yapan Lisa’nın kanalında 1 milyonu aşkın abonesi var. Kendisi de Top Model ve markalarla çalışan bir makyaj artisti. 

  Hepimizin ilhama ihtiyaç duyduğu, yeni şeyler öğrenmek istediği zamanlar olur. İşte TED tam da bunun için tasarlanmış bir platform. Alanında belli başarılara imza atmış insanların hikayelerinden kendinize yol haritası çizebilirsiniz. 

  521 bin abonesi bulunan kanal dünyanın en iyilerinden olan okuldan ders klipleri, kısa ve bilgilendirici içerikler sunuyor. Ufkunuzu bilimle açmak isterseniz, mutlaka abone olun. 

İlgili Makaleler