Fransız Dokunuşları ile Günün Lezzet Rotası: Fauchon Paris

130 yıllık ikonik Fransız markası Fauchon Paris, Zorlu Center’ın kalbindeki yerinde yeni konsepti, zarif tasarımı, eşsiz lezzetleri, ekibi, barı ve menüsü ile misafirlerine Fransız lezzetlerinden ve kültüründen yeni deneyimler yaşatıyor.

Fransız mutfak mirasından ilham alarak yarattığı tarifleri ve yaratıcı sunumları ile dünya genelinde Fransız lezzet geleneklerini paylaşan Fauchon Paris, yenilenen menüsü ile Zorlu Center’da günün her saati misafirlerini ayrı bir lezzet serüvenine davet ediyor. Yenilenen barında farklı notalar içeren kokteylleri ve her gün canlı DJ performansı ile şehrin müzik tutkunlarının adresi olmaya hazırlanıyor.

Fransız yaşam biçiminin sembolü haline gelmiş olan Fauchon Paris, sabahın erken saatlerinde başlayan servisi, göz alıcı Patisserie bölümünde yer alan ikonik Fauchon Paris lezzetleri, Fransız esintilerinin hissedildiği yeni menüsü ile en iyi gastronomi içeriklerini sunmak için dört mevsim boyunca gurme, şarküteri, tatlı lezzetleriyle kişiye özel, duyusal ve eşsiz bir deneyim vadediyor.

İlgili Makaleler