Harry Winston’dan The New York Collection

Harry Winston tasarımcıları için markanın yaratıldığı 1932 tarihinden bu yana her zaman bir ilham kaynağı olan heyecan ve cazibe merkezi bu muhteşem şehir, bugün de efsanevi mücevherlerin yeni neslini şekillendiriyor. New York’tan ilham alma geleneğini devam ettiren Harry Winston tasarımcıları, Harry Winston’ın hayatına damgasını vuran semtleri, nüansları ve yapıları yeniden keşfetmek için tüm şehri kapsayan bir yolculuğa çıktı. Harry Winston New York City Koleksiyonu böyle doğdu.

New York’a mücevherlerle bezenmiş bir aşk mektubu olan bu koleksiyon, her biri markanın kalıcı mirasının ve kentle olan benzersiz ilişkisinin modern bir yorumunu sunan sekiz koleksiyondan oluşuyor. Koleksiyon, doğduğu Yukarı Batı Yakası’nın kahverengi kum taşı binalarından Central Park’ın organik renk paleti ve geometrisine, Manhattan siluetinin parlak şehir ışıklarından şehrin ünlü katedrallerinin çarpıcı mimarisine,  cıvıl cıvıl sokaklardan Beşinci Cadde’deki Flagship Salon’a, tümüyle Harry Winston’ın New York’unu yansıtıyor.

Harry Winston tasarımının tartışmasız çeşitliliğini ve yaratıcılığını ortaya koyan her bir koleksiyon, tümüyle kendine özgü bir estetik sunuyor ve markanın en iyi bilinen nitelikleri olan ustalıklı işçilik ve süsleme tekniklerini yeniden keşfe çıkıyor.

İlgili Makaleler