Havanız Ne Kadar Temiz?

iPhone ve Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama, uydu görüntüleriyle bulunduğunuz konumun ölçümlerini yapay zeka sayesinde kombinleyerek siz en doğru sonuçları verir. Raporlarından havanın kalitesini ve kirlilk oranını öğrenebilirsiniz. Ayrıca seyehat edeceğiniz farklı şehirlerin hava kirliliği oranını da öğrenebilirsiniz. 

2011 yılından beri global olarak hizmet veren Air Matters, eş zamanlı olarak hava kirliliği oranını havadaki polen miktarını ve hava durumunu raporlar. iPhone ve Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

  Hükümetler tarafından onaylı nüfus bilgilerinin ve uydu görüntülerinin dahilinde raporlama yapan uygulama konumuzdaki hava kirliliği oranını öğrenmenizi sağlar. Açık hava ve kapalı ortam kullanımına elverişli olan uygulama kişisel sağlık tavsiyeleri verir, alarm sistemiyle nerede olursanız olun sizi temiz havaya doğru yönlendirir. 

2.700’den fazla uydusuyla Blueair Friend bu konuda oldukça güvenilir bir kaynak. 150’den fazla ülkede rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulamayı App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Konumunuza özel eş zamanlı raporlama yapan uygulama dünya çapında 40.00 hükümet onaylı veriyle, trafiği, hava durumunu ve uydu bilgilerini kombinleyerek size oran çıkartır. Uygulama aynı zamanda tıpkı hava durumu gibi, gelecek dönemlerin hava kirliliği oranlarına dair tahminlerde de bulunur. 

İlgili Makaleler