Hemington’dan İskoçya’ya Yolculuk

Tüm koleksiyonlarında yalnızca extra fine merino yünü, Himalaya kaşmiri, özel ipek ve superfine pamuk iplikler kullanan Hemington, yeni 2018-19 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile erkeklerin aradığı ve özlediği her şeyi en gerçek haliyle sunuyor. Nefes alan, sınırların dışında ve her dokunuşta erkekleri büyük bir yolculuğa çıkaracak koleksiyon, o özlem duyulan köklere dönüşü yaşatıyor.

Triko kruvaze ceketler, özel detaylara sahip kadife pantolonlar, superfine kumaştan üretilen zarif non-iron business gömlekler, triko loungewear pantolonlar, flanel spor gömlekler ve süet detaylarla zenginleştirilen trikolar koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Seyahat severler için özel üretilen dış hava koşullarına bağlı olarak vücut ısısını dengeleyen ve kırışmayan “traveler” seri IQ trikolar ise her kış olduğu gibi bu sezon da Hemington’ın fonksiyonel giyim grubunun temelini oluşturuyor. Smart casual stile farklı bir yorum getiren triko ceketler, hafif ve fit kalıplarının yanı sıra birçok kombin alternatifleriyle koleksiyonun anahtar parçası olarak yerini alıyor ve Hemington’ın özel dünyasını yansıtıyor.

Hemington bu kış ilk defa dış giyim kategorisiyle, tarz sahibi erkeklerin kombinlerini zenginleştiriyor. Tamamen birinci sınıf saf kaşmir ve yünden üretilen dış giyim koleksiyonunda su itici özelliğe sahip ve soğuk geçirmeyen triko spor montlardan, çift renkli triko kabanlara, kaz tüyü montlardan, paltolara ve saf kaşmir kalın hırkalara kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Hemington dış giyim koleksiyonu ile modern hayatın gereksinimine uygun şık ve konforlu tasarımlar, zarif detaylarla zenginleştirilerek yaşamın içerisinde her anı keyifli ve farklı kılıyor.

İlgili Makaleler