İlkbahar 2019 Tommy Hilgifer “Gerçeğe Dönüştür” Kampanyası Tanıtıldı

 
İlkbahar 2019 Tommy Hilfiger Kadın giyim koleksiyonu üç ana ürün hikayesini içeriyor.

  • Gardıropların vazgeçilmezleri: chino pantolonlar, süveterler ve klasik beyaz gömlek, favori moda parçaları olarak her türlü gardırobu güncelliyor.
  • İkonik trençkottan Corita Kent kapsül koleksiyonumuza kadar gücü temsil eden parçalar, %100 organik pamuklu kumaşlar ve sanatçının etkileyici desenleriyle sunuluyor.
  • Polonun yeniden doğuşu: Tommy Hilfiger’ın olmazsa olmazlarından polo tişört, yeni siluetler ve detaylarla güncelleniyor ve yeniden yaratılıyor.

Babba Canales:
New York merkezli BY BABBA marka pazarlama ajansının kurucusu olan Babba Canales, Forbes’un 30 Yaş Altı 30 Başarılı Kişi listesinde yer almanın yanı sıra yayınların düzenli olarak övdüğü stiliyle moda dünyasına damga vuruyor. Babba, aynı zamanda kadınları kutlayan ve birbirine bağlayan HER USA adlı kuruluşun eş kurucusu.

 

Halima Aden:
Amerikalı aktivist, insani yardım savunucusu ve model Halima Aden, Miss USA güzellik yarışmasına başörtüsüyle katılan ilk kadın oldu. Halima, uluslararası defilelerde podyuma çıkan, büyük bir modellik ajansıyla anlaşan ve İngiliz Vogue dergisinin kapağında yer alan ilk başörtülü kadın olmak gibi pek çok ilke imza atarak modellik dünyasının normlarını yıkıyor.
Lily Scout Kwong:
Studio Lily Kwong’un Kurucusu, Peyzaj Mimarı ve Kent Bahçecisi olan Lily, şehirler ve markalar için sürdürülebilir tasarım çözümleri üretmeye odaklanıyor. Miami’deki LVMH Design District’teki peyzaj projesinin yöneticiliğinden ekolojik moda şirketi Amour Vert için 100.000 ağaç dikmeye kadar çeşitli faaliyetleriyle kendini dünyanın daha yeşil ve daha güzel olmasına adayarak çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Makaleler