Kaş Farlarını Sizin İçin Test Ettik

Kaş farlarının gerçekten işe yarayıp yaramadığını sizin için test ettik..

Kaşlara hacim katan farı iki farklı tondan oluşuyor. Açılı fırçasıyla uygulama rahatlığı sunan sette süngerli aplikatör ve cımbız da yer alıyor.
 
203 TL; sevil.com.tr.

Light, Medium ve Dark olmak üzere üç farklı tonda sunulan kaş kiti, iki bölümden oluşuyor. Wax tarafı içeriğindeki jojoba yağı ile dağınık duran kaşları sabitliyor. Farı ise doğal pudra yapısıyla kaşları renklendirerek yoğunlaştırıyor.
 
29,99 TL; flormar.com.tr.

Kaşlara hacim ve stil katarak natürel bir görünüm veriyor. Üç pudra ve bir aydınlatıcının yer aldığı sette tüm tonlar bir arada bulunduğu için karıştırılarak ten rengine en uygun ve en doğal ton elde edilebiliyor.
226 TL; parfümerilerde.

Pudra ve wax’tan oluşan sette, iki renk kaşları doldururken belirginleştiriyor. Çabuk uzayan kaşlar wax’la düzenlenebiliyor. Beş farklı renk tonu yer alıyor.
 
69 TL; sevil.com.tr.

Kremsi yapısı ile kaşlara kolayca uygulanan ürün, doğal bir görünüm kazandırıyor. Neme ve dağılmaya dayanıklı olan kremin, tüm kaş renklerine göre dört farklı rengi bulunuyor.
 
90 TL; makyajtrendi.com.

Suya dayanıklı kaş farı, boşlukları doldurarak kaşların yüze ifade katmasını kolaylaştırıyor. Uygulandıktan sonra kısa bir süre içinde kuruduğu için dağılma sorunu yaşanmıyor.
81,59 TL; boyner.com.tr.

İlgili Makaleler