Yeni Bir İlişkiye Hazır Mısınız?

İnsanların sizin hakkınızda düşündükleriyle artık ilgilenmiyorsanız ,kendinizi “kusurlarınızla” güzel buluyorsanız ve gerçek aşka her geçen gün inancınız daha çok artıyorsa bizden bir artı puan aldınız ama durun bu daha başlangıç kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Kalbinizdeki yaralar artık canınızı eskisi gibi yakmıyorsa ve ilişkilere olan bakış açınız git gide olgunlaşıyorsa doğru yolda ilerliyorsunuz. Ayrılığın da yeni başlangıçlar gibi olağan olduğunu düşünüyorsanız bizden size bir tik daha.

Ne istediğinizi gerçekten bilmeniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmanız çok önemli. Bu arada hayatınızda birini istemekle birine ihtiyacınız olduğunu hissetmeniz çok farklı şeyler. Öncelikle yanınızda sürekli birini istemeniz malesef çok sağlıklı değil. Mutlu olmanız için hayatınızda birinin olmasına gerek yok. Öncelikle kendinizle mutlu olmanız gerekiyor. Hayatınıza giren kişinin sizi karanlıktan kurtarıp sonsuza kadar sizi mutlu etmesini beklemeyin. Kendinizi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan sizsiniz. Hayatınıza giren kişi yalnızca mutluluğunuz seviyesini arttıracak. Mutluluk sizinle başlar.

Eski yaralarınız için üzülmek yerine onlardan ders çıkarttıysanız ve tehlike sinyallerini daha kolay fark edip seçimlerinizi daha doğru yapmaya başladıysanız, hayatınızın kapılarını içinize sinen birine açmaya başlayabilirsiniz.

Bir ilişkiye başlamanız için artık daha iyi organize olup hayatınızdaki kişiye zaman ayırabiliyor olmanız gerekiyor.

Mutluluk ve üzüntü hayatın bir parçası. Bir takım yaralar almış olabiliriz bu gayet normal. Sizin peri masalınız mutlu sonla bitmemiş olabilir. Bağlanmış ,sevmiş fakat yaralanmış olabilirsiniz. Bu hep yara alacağınız ya da bir daha asla birine aşık olamayacağınız anlamına gelmez. Tekrar sevebilirsiniz hem de daha çok sevebilirsiniz. Aşk tek kullanımlık bir şey değil hemen çöpe atmayın. Yeniliklere açık olun, içinize sinen seçimler yapın ve zamana bırakın. Mutluluk sadece aşkla gelmiyor çünkü. Önce siz kendinizi sevin, siz kendinize değer verin. Siz kendinize değer verdikçe yanınızda da değerinizi bilen insanların çoğaldığını göreceksiniz. Mucizelere inanın ama gerçek dışı beklentilerle kendinizi de yormayın.

İlgili Makaleler