Kırmızı Halı Evrimi: Blake Lively

  Blake Lively’nin ilk kırmızı halısı 18 yaşında katıldığı Kid’s Choice Awards’dan. 

  Blake’in evriminde ikinci fotoğrafımız beş yıl sonrasından. Geçen beş senede birçok şey değişmiş olmalı ki Blake Gala’nın temasına da uygun bir şekilde oldukça iyi gözüküyor. Tek omuz elbiseler genelde Blake’in gardırobundaki “giy-çık” dediğimiz kurtarıcı parçalar.

  Burberry marka straplez, kırmızı çiçek desenli pembe elbise, sallanan küpeleri ve makyajıyla Blake göz alıcı görünüyor. 

  Brandon Maxwell imzalı midi siyah elbisesiyle geceye katılan Blake Lively 90’lı yılların modası olan seç modasıyla oldukça şık görünüyordu. Sade ve çok şık kombini taşlı Christian Louboutin ayakkabıylarıyla tamamlayarak yakaladığı ahenge bayıldık! 

  O sıralar hamile olan Blake yavaş yavaş belirginleşen göbeğini Vivienne Westwood açık mavi, işlemeli bir prenses elbisesiyle gizledi. Bu kıyafetin içinde gerçek bir Sindirella gibi gözüküyor!

  New York’ta gerçekleşen Golden Heart Ödül Töreni’e maksi Michael Kors elbisesiyle katılan Lively, anne olacağını duyurduktan sonra ilk kez kırmızı halıda görüntülendi. Nude temel renkli işlemeli elbisenin içinde oldukça zarif gözüküyordu. 

  2017 yılındaki Met Gala’sında da oldukça göz kamaştırıcı olan Blake Lively bu sefer balık model bir elbise tercih etti. Ten rengine çok yakışan elbisenin tonu ve etek kısmında kontrastı çok iyi yakalayan tüy eklemelerle adeta parlıyordu! Kombinine uygun olarak tercih ettiği hafif makyajı ve sade küpeleriyle yakaladığı uyum her zaman olduğu gibi yine bütün iltifatları topladı. 

Sonia Rykiel imzalı bu ceket elbise 2018 yılının en trend parçalarındandı. Lively alışılmışın dışında yaptığı kombiniyle yine göz alıcıydı. Ceketin içine giydiği beyaz gömlek ve taktığı renkli papyon kombine maskülen bir hava katarken diğer taraftan ayağındaki stilettolar oldukça seksi gözüküyordu. Kafa karışıklığı yaratmadan böyle şık olabildiği için Blake’i çok seviyoruz! 

  Şüphesiz en ikonik görünümü 2018 yılındaki Met Gala’sında hafızalara kazındı. Yapımı 600 saatten fazla süren Versace elbisenin içinde gerçek olamayacak kadar mükemmel gözüken Lively saçındaki aksesuarla da bu görünüşünü olabilecek en güzel şekilde tamamlamış. 

  Farklı şeyler denemekten korkmayan Blake Lively başrolünde oynadığı filmin Londra prömüyerinde tercih ettiği toz pembe tulumla yine harika gözüküyor. 

İlgili Makaleler