Makyaj Yapan Herkesin Sahip Olması Gereken Makyaj Fırçaları

Kontür uyguladıktan sonra aynı fırçayla bronzer uygulamak yerine daha büyük bir fırça kullanmalısınız.  Bronzer uygularken yüzünüze iyice yayıldığına emin olmalısınız yoksa doğal görünmeyecektir.

Charlotte Tilbury

Çok fazla makyaj fırçasına sahip olmak makyaj yaparken karmaşaya yol açar. Sahip olmanız gereken az sayıda fırça ile kusursuz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Sıvı ve pudra formundaki fondötenleri uygulamak için satın alacağınız bu fırçalar yüzün her yerine erişebildiği için cildiniz pürüzsüz ve kusursuz görünür.

It Cosmetics

Kaşlarınıza şekil vermek için kullanacağınız bu fırçayı kirpikleriniz için de kullanabilirsiniz. İyi bir sonuç almak için fırçayı kaş kalemi ile birlikte kullanmalısınız.

Anastasia Beverly Hills

Bronzer ve allık için neden ayrı fırçaya ihtiyacım var diye düşünebilirsiniz. Ancak allık kullanırken elmacık kemikleriniz için daha küçük bir fırçaya ihtiyacınız olacak. Fırçanız daha küçük olacağı için allık  uygularken fırçanızı daha iyi kontrol edebileceksiniz.

Delilah

Elmacık kemiklerinizi belirginleştirmenize yardımcı olacak bu açılı fırçayı kontür için kullanabilirsiniz. Yanaklarınızı emerek kontür uyguladığınız zaman daha doğal bir sonuç alırsınız. 

Zoeva

Kapatıcı fırçası seçerken yüzünüzün boyutuna uygun bir boyda fırça seçmelisiniz ya da aynı fırçadan birkaç farklı boy alabilirsiniz. Bu küçük fırçalarla kapatıcıyı burun kenarları ve dudak etrafı gibi bölgeleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Morphe

İlgili Makaleler