Mango Man İlkbahar-Yaz 2019 Kampanyası Kaliforniya Yazının Ruhunu Yansıtıyor

 Mango ayrıca bu koleksiyonunda, evde yıkanıp ütülenebilen, bakımı kolay kumaşlardan yapılan, ilk yıkanabilir takım elbisesini de tanıtıyor. Aksesuar yelpazesi de oldukça geniş: Vintage esintili polarize güneş gözlüklerinden, %100 deriden yapılmış zarif ayakkabılara kadar birçok seçenek bizlerle buluşuyor.
 

  Los Angeles’ta doğup büyüyen, ünlü aksiyon filmlerinin başrol oyuncusu Arnold Schwarzenegger ile Kennedy ailesinden, gazeteci Maria Shriver’ın oğlu olan Patrick Schwarzenegger, çok sayıda kültürel ve ticari projede aktif olarak yer alıyor. Bella Thorne ile başrollerini paylaştığı, 2018’de gösterime giren Midnight Sun (Gece Yarısı Güneşi) filminden sonra, Patrick, bu yıl gösterime girmesi planlanan diğer projelere de imza attı. O, tam anlamıyla “zamanının adamı”.

  Kampanyanın her iki yüzü de oldukça çekici kişilikler olmakla birlikte; bu projede, görünümüne önem veren, gün boyu çok çalışan ama aynı zamanda iş çıkışı palmiye ağaçları ile çevrili Venedik Plajı’nda güneşin altında sörf yapmaya gidecek kadar özgür ruha sahip erkeklerin, dolu yaşam tarzını temsil ediyorlar.

  İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunda Mango, çağdaş görünümlere ve özel kumaşlara olan bağlılığını pekiştiriyor. Bu sezonda kıyafetler denim, safari veya sörfçü trendlerini kırık beyaz, krem veya haki gibi nötr renklerle harmanlayan zarif ve rahat bir tarzda hayat buluyorlar.

  Bu sezonun önerileri arasında, kareli pantolon, sade bir tişört veya Hawai gömleği ile harika bir şekilde kombinlenen ve her mevsim kullanılabilen geniş kesim trençkot veya kemerli safari ceketi gibi parçalar göze çarpıyor.

 

  Mango Man‘in İlkbahar/Yaz 2019 kampanyasının fotoğraf çekimleri, Venedik Plajı, Los Angeles’ta fotoğraf sanatçısı Ben Weller tarafından gerçekleştirildi. Model, oyuncu ve iş adamı Patrick Schwarzenegger ile sörfçü, model Luke Stedman‘ın kampanyanın yüzü olarak yer aldığı projede, modern erkeklerin yaşam tarzına uygun çağdaş görünümler tanıtılıyor.
 

İlgili Makaleler