Maskaraları Sizin İçin Test Ettik

Maskaraların gerçekten işe yarayıp yaramadığını sizler için test ettik..

Özel aplikatörünün uzun fırça uçları kirpikleri tarayarak dışa doğru açıyor ve kanatlandırıyor. Kısa fırça uçları ise kökten uca hacim vererek, kirpikleri kaldırıyor. Ağırlık yapmayan formülü sayesinde gün içerisinde topaklanma sorunu yaşatmıyor.
27,99 TL, Watsons; 444 99 87.

Gösterişli kirpikler göz makyajının olmazsa olmazı. Çekici bir görünüm elde etmek için maskarayı mutlaka kat kat uygular. Hacim veren bu maskarayı ne kadar çok uygula kirpikleride birikme ya da ağırlık yapmıyor.
32 TL; avon.com.tr.

Birkaç kat uygulamaya rağmen, gün boyunca gözleri rahatsız etmiyor ve kaşıntıya neden olmuyor. Kirpik diplerinden itibaren uygulandığında yoğun siyah tonuyla gözlere eyeliner efekti verdi.
44,50 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

Her bir kirpiği kusursuz bir şekilde sarmalayan yüksek performanslı koni şeklinde bir fırçaya sahip maskara makyaj uzmanlarının da favorisi. Mikrofi ber içeren maskara, kirpikleri her bir fırça hareketiyle uzatmak için kendisini kirpiklerin uçlarına yerleştiriyor.
167 TL; sevil.com.tr.

Shake-Shake sistemi her çalkalamada tazelenen formülü ile her uygulamada net bir görünüm sunuyor. Esnek kılları ve hacim veren fırçası ile tüm kirpiklere dolgunluk sağlayan maskara üstün dayanıklılık özelliğiyle de gün boyu kalıcılığını koruyarak her anınıza eşlik ediyor.
29,90 TL, Watsons; 444 98 87.

En yoğun pigmentleri içeren Too Faced’in yeni maskarası kirpikleri birbirinden tek tek ayırırken adeta siyaha boyuyor. Bunu yaparken de birikme ya da topaklanma yapmıyor. Kirpiklere verdiği fark edilir hacim ise bağımlılık yapacak yoğunlukta.
129 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

İlgili Makaleler