Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ Yeniden

Mavi, “Hep mi çok Mavi’yiz”  kampanyasını, Kıvanç Tatlıtuğ ile gerçekleştirdiği yeni reklam filmi ile tanıttı. Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ beraberliğinde çekilen 9. reklam filmi, Mavi’nin heyecan ve cesaret veren jean’lerinin, vazgeçilmez bir yol arkadaşına dönüşmesinden ilham alıyor. Reklamda Mavi’nin yüksek kalite ve rahatlık sunan jean’lerinin hayatın her anına mükemmel uyum sağladığı vurgulanıyor. Büyük bir bölümü tek plan çekilen filmin müzikleri ise Toygar Işıklı imzasını taşıyor.

Mavi ile dokuz kampanya dönemi boyunca çok yakın bir şekilde çalıştıklarını belirten Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini Mavi Ailesi’nin bir parçası gibi hissettiğini söyledi. Tatlıtuğ sözlerine şöyle devam etti:
 
“Mavi ile beraberliğimizin, seneler içerisinde yol arkadaşlığına dönüşmesinden, milyonlarca Mavi dostuna dokunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İyi bir jean daima güvenebileceğin bir arkadaş gibi seninle birlikte her ortama mükemmel uyum sağlıyor…. En rahat olmak istediğim güne de, en özendiğim yere de beni rahatlıkla taşıyor.“

İlgili Makaleler