Merhaba Samantha Jones!

Siya ve sarı yıllardır güzel bir kontrast oluşturmak için kullanılan en popüler renklerden, siz de deneyin! 

Her gün işe giderken resmi ama sizi yansıtan bir şeyler giymek için önceki akşamdan düşünmeye başlıyorsanız işi Samantha Jones’a bırakın. Kendi şirketine sahip Halkla İlişkiler Uzmanı Jones, profesyonelliğinden ödün vermeden kıyafetleriyle ruhunu yansıtmayı çok iyi beceriyor. 
 

Tüm parçaların kırmızı olması yapılan kombin adına çoğu zaman risklidir. Fakat Samanta Jones her şeyi harika taşır. Özellikle omuz bölgesindeki detay sayesinde çok daha havalı görünebilirsiniz! 

İster ilk ister sonbaharda kullanın, yıllardır moda dünyasındaki tahtından asla inmeyen bir güzelliktir trençkot. Sivri burun topuklu ayakkabılarla kombinlediğinizde hem oldukça profesyonel hem de çok seksi gözükeceksiniz. 

Eğer beliniz vücudunuzun beğendiğiniz bir parçasıysa dünyaya bunu göstermekten çekinmeyin. Gömlek etek kombininize kemerle yapacağınız küçük bir dokunuş tüm havanızı değiştirecek. 

Herkesin bildiği gibi beyaz oldukça iyi bir taşıyıcı renk. Samantha Jones gibi tercih ettiğiniz düz beyaz bir kalem eteğin üstüne isterseniz gökkuşağını bile giyebilirsiniz. 

İlgili Makaleler