Moda Dünyasının Genç Yıldızı: Dilara Fındıkoğlu

Madonna, Rihanna, Bella Hadid, Lorde ve Lady Gaga gibi bir çok ünlü ismi giydiren genç bir kadın o; tarzıyla, tavrıyla ve tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor artık. 
Henüz 28 yaşında olan Dilara Fındıkoğlu aslında doğma büyüme İstanbullu fakat moda dünyasında büyük bir önemi olan Central St. Martins’e kabul alınca üniversite eğitimi için Londra’ya taşnmış. 

Mezuniyet projesi için hazırladığı koleksiyonun sene sonu showuna çıkacağından gayet emin olan Dilara, adını listede göremeyince büyük hayal kırıklığına uğramış ve arkadaşlarıyla birlikte aynı gün aynı saatte karşı bir defile düzenlemişler. Bunu kıskançlıığından değil hayal kırıklığının üstünde yarattığı travmatik etkiden yaptığını söyleyen tasarımcı, defileden sonra olağan motivasyonuyla hemen bir kapsül koleksiyon sürmüş piyasaya. 

Tüm bunlarla birlikte adı duyulmaya başlanan Dilara Fındıkoğlu, bieçok önemli dergiye röportaj vermiş ve neredeyse herkesin dikkatini çekmeye başlamıştır. 
Yaptığı işler tamamen kendisini yansıtıyor, iç dünyasını yorumlayıp somuta döken tasarımcı aynı zamanda sosyal mesajlarını da tasarımları vasıtasıyla veriyor. 

İlgili Makaleler