Özlem Süer Koleksiyonunu Katar’da Sergiledi

Türk moda tasarımının öncü isimlerinden Özlem Süer, “White 2019 Toile” koleksiyonunun en ihtişamlı örneklerini, Katar’ın başkenti Doha’da “Shop Qatar” etkinliğinde sergiledi.

7 Ocak 2019 tarihinde Doha Expo Center’da düzenlenen defileye, başta Katar’ın en seçkin aileleri ve basın mensupları olmak üzere “influencler”lar, modaseverler ve Özlem Süer markası uluslararası satış temsilcileri katıldı.

Dünya’da 150 satış noktası ve Orta Doğu’da 38 lüks noktadaki varlığıyla ihracatını sürdüren Özlem Süer’in yeni gelinlik ve gece koleksiyonundan güçlü bir seçki  Milano’dan özel olarak gelen modeller tarafından romantik bir koreografi eşliğinde tanıtıldı. 

Türkiye’nin Orta Doğu’da tanıtılması adına önemli bir adım sayılabilecek bu etkinlik, yeni işbirliklerine de olanak sağlayacak. Orta Doğu’daki ihracat ve perakende satışlarıyla, özel ailelerin tercihi olan Özlem Süer, İstanbul Nişantaşı’nda 2. derece tarihi eser olan çok özel ve ünik mekanı Özlem Süer House’da hizmet vermekte. 

Gelinlik koleksiyonunu Milano ve Londra üzerinden, gece koleksiyonunu ise Paris üzerinden dünyaya tanıtan tasarımcının bu sezonki ilk durağı özel davet aldığı Katar oldu.Bu gösteri için özel tasarlanan; kristaller ve yarı değerli taşlarla işlenmiş, dantel kullanımının öne çıktığı modellerde, moda tasarımcısı Özlem Süer, özellikle Ortadoğu ve geleneklerin hakim olduğu ülkelerde tercih edilen büyük gelinliklere getirdiği modern yorumla dikkatleri üzerine çekiyor.

İlgili Makaleler