Saçlarınızın Daha Canlı Görünebilmesi İçin Öneriler

Günlük koşturma sırasında ya da iki toplantı arasında saçlarınız canlılığını kaybediyorsa Toni & Guy ışıltı veren saç parfümünü deneyin. Saçları ağırlaştırmadan parlaklık veren ürün vanilya çiçeği, misk ve sandal ağacı notaları ile hoş bir koku veriyor.
Toni & Guy saç parfümü, 45 TL; marketlerde.

İçeriğinde saçların kaybettiği molekülleri içeren Wella SP Liquid Hair dolgunlaştırıcı saç serumu, saç yüzeyindeki boşlukları da dolduruyor. Beş yıkamaya kadar etkisini koruyan ürün özellikle boya öncesi kullanıldığında saçta oluşacak hasarı önlüyor. Daha etkili sonuç almak için ürünü saçlarınıza uyguladıktan sonra kurutma makinesi ile saçlarınızı beş dakika kurutun.
 
Wella SP Liquid Hair dolgunlaştırıcı saç serumu 190 TL, Yıldırım Özdemir; (0212) 287 21 73.

İlk kullanımdan itibaren saçtaki hasarı yüzde 90’a kadar onaran John Frieda Full Repair saç bakım maskesi, içerdiği Omega 3’ten zengin Inca Inchi yağı ile saçları yumuşatıyor. Saçlara yoğun nem ve ışıltı veren maskeyi işlem görmüş saçlar için uyguladıktan sonra nemli sıcak havluya sararak haftada bir bekleterek bakım yapın.
John Frieda Full Repair saç bakım maskesi, 33,99 TL; boyner.com.tr.

Sülfat, paraben ve fosfat içermeyen Moroccan Oil onarıcı şampuan, saçlara kaybettiği nemi geri kazandırarak esneklik katıyor. Özellikle kırık saç uçlarında etkili sonuçlar veren şampuan saç rengini de koruyor. Salon Unique’den saç tasarımcısı İbrahim Kontaz; “İçeriğinde yer alan keratin ve argan yağı ile yıpranmış saçlarda oluşan boşlukları doldurarak ışığı daha iyi yansıtıyor,” diyor.
Moroccan Oil Onarıcı ve Nem veren şampuan, 89 TL, Salon Unique; (0212) 352 50 66.

Saç bakım ürünlerinin yanı sıra saçlarınıza yaptıracağınız profesyonel bakımlarla daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Akademi Saç Terapi Merkezi’nin uyguladığı Lupex 4000 canlandırıcı bakımı Nano Moleküler yapısı ile saç derisine uygulandığında ciltteki mikro sirkülasyonu tetikleyerek saç köklerinin daha fazla enerji ile buluşmasını sağlıyor. Kolajen ve elastinle güçlenen saçlar daha canlı bir görünüme kavuşuyor.
Lupex 4000 canlandırıcı bakım 10 seans, 1,250 TL, Akademi Saç Terapi Merkezi; (0212) 248 53 51.

İlgili Makaleler