Reebok ile Klasik Olmayı İfade Et

Kendini ifade etme gücüne öncülük eden Reebok Classic, Always Classic kampanyasıyla dünyanın dört bir yanındaki moda tutkunlarını, ortaya çıkmaya, cesur olmaya ve meydan okumaya davet ediyor. Always Classic kampanyası, kendileri için klasik olmanın ne anlama geldiğini ifade eden öncü marka yüzleriyle, modern cesaretin ve yaratıcılığın bir kutlaması niteliğinde.

Reebok Workout Plus: 379 TL.

Reebok 2018 yılı marka elçisi Hazal Filiz Küçükköse, Always Classic kampanyasının da Türkiye’deki yüzü oldu. Küçükköse kendisi için klasik olmayı şu sözlerle ifade etti: “Klasik bence zamansız olmak demek. Geçmişten beslenen geleceğe ilham veren… Klasik, her zaman seninle olan ve içinden gelen demek aslında… Ben de klasik olmanın peşindeyim. Cesur, korkusuz ve kesinlikle durdurulamaz olmak!”

Reebok Classic, İlkbahar-Yaz 2018 sezonunda Always Classic koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda 80’li yıllarda doğan ve ilk olarak spor antrenmanları için piyasaya sürülen dört ikonik silüet yer alıyor: Freestyle Hi, Classic Leather, Club C ve Workout Plus…  Otantik stile ve mirasa sahip modellerin oluşturduğu seride yer alan Freestyle Hi aerobik, Classic Leather koşu ayakkabısıydı. Club C tenis için üretilmişti, Workout Plus ise cross-training egzersizlerine yönelik tasarlanmıştı. 80’lerden günümüze şimdiki görünümüyle evrilen bu dörtlü, bugün moda tutkunlarını yaratıcılığın derinliklerine inmeye teşvik ediyor.

Reebok Club C: 379 TL.

İlgili Makaleler